Майдан влаштує "трибунал совісті" для Кабміну та вручить "бублики" Порошенку і Кличку

Сьогодні, 8 червня, Громадське віче вирішило влаштувати на сцені Майдану своєрідний «трибунал совісті» для членів Кабінету міністрів України

Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV з місця події, про це було оголошено сьогодні на сцені Майдану.

«Давайте зробимо тут невеликий трибунал і будемо задавати членам Кабміну низку запитань», - запропонував один з виступаючих.

Учасники віче підтримали цю пропозицію.

Очікується, що першим під «трибунал совісті» підпаде міністр охорони здоров`я Олег Мусій. Його планують запросити для звіту на черговому віче, яке відбудеться наступної неділі.

Крім того, наступного вівторка учасники Майдану планують принести до Адміністрації Президента та КМДА "бублики", призначені Петру Порошенку та Віталію Кличку.

Мова йде про розфарбовані шини, які активісти Майдану підготували в подарунок президенту України і мерові Києва, пише УНН. Велика за розміром шина призначається Порошенку, менша - Кличку. На шинах зображені вогонь, ангели та квіти, а також напис "Пам'ятай".

Нагадаємо, сьогодні учасники громадського віче очікували на візит новообраного президента України Петра Порошенка та мера Києва Віталія Кличка, однак вони так і не з'явилися на Майдані.