Шестимісячний хлопчик, якого російський солдат поранив багнетом в Гюмрі, помер

Шестимісячний Сергій Аветисян, який отримав важкі поранення в Гюмрі, помер, незважаючи на зусилля лікарів. Інформацію про смерть дитини підтвердили в Міністерстві охорони здоров'я Вірменії

Як передає News.am, раніше лікарі відзначали, що стан немовляти був вкрай важким. У нього були зафіксовані легенева, серцева та ниркова недостатність.

Міністр охорони здоров'я Вірменії Армен Мурадян повідомляв, що у дитини були численні ножові проникаючі поранення, одне з яких - в черевній порожнині.

Наприкінці минулого тижня Сергію зробили нейрохірургічну операцію в в єреванському медцентрі "Святої Богородиці". Операція пройшла успішно.

Відповідно до свідчень російського солдата-строковика Валерія Пермякова, затриманого за підозрою у вбивстві шістьох членів сім'ї Аветісяном в Гюмрі, його автомат дав осічку і він спробував заколоти шестимісячну дитину багнетом. Злочин було скоєно рано вранці 12 січня, на другий день військовослужбовець був затриманий поряд з вірмено-турецької кордоном.

Еспресо.TV писало про можливі геополітичні наслідки цього злочину, а також про "групи підтримки" Пермякова, які виникли в Росії.