Запорізький губернатор Порошенка тепер керуватиме і Дніпропетровщиною

Голова Запорізької облдержадміністрації Валентин Резниченко буде призначений виконуючим обов'язки голови Дніпропетровської ОДА

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу президента.

Нагадаємо, Петр Порошенко задовольнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Читайте також: Як Порошенко відправляв Коломойського у відставку (ВІДЕО)

Валентин Резниченко нещодавно був призначений губернатором Запорізької області. У лютому Петро Порошенко представив області нового голову ОДА. Резніченко пов'язують з головою Адміністрації президента Борисом Ложкіним.

Читайте також: Чому Порошенко довірив Запоріжжя людині Ложкіна

Валентин Резніченко народився 22 квітня 1972 року в Дніпропетровську. З 1996 року працював у Групі компаній ТОВ "Український медіа холдинг", в якому очолював підрозділи різних рівнів і напрямків діяльності: преса, радіо, телебачення. Займався розвитком радіомереж, освоєнням і експлуатацією нових радіочастот, розвитком нових радіомереж у всій Україні.

У 2003 році був призначений на посаду віце-президента ТОВ "Український медіа холдинг".

З серпня 2014 очолив Український державний центр радіочастот.

В офіційній декларації про доходи за минулий рік Резніченко показав близько шести мільйонів гривень. Всього на рахунках чиновника знаходилося 24,5 млн гривень. Також Резніченко володів парком з п'яти автомобілів.