Рада попередньо відстрочила подачу декларацій мобілізованим

Верховна Рада попередньо дозволила мобілізованим подавати декларацію про майно, доходи протягом 30 робочих днів з моменту повернення до місця роботи

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Верховна Рада попепередньо дозволила мобілізованим подавати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 протягом 30 робочих днів з моменту повернення до місця роботи.
За прийняття за основу законопроекту №2608 проголосували 260 депутатів. 

"Суб'єкти декларування, які не мали можливості подати до 1 квітня за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 в зв'язку з мобілізацією ... подають таку декларацію за звітний рік протягом 30 робочих днів з моменту повернення до місця роботи (служби) або місця здійснення повноважень депутата місцевої ради ", - таким становищем заплановано доповнити закон.

Також Рада має намір дозволити декларантам, які не можуть отримати інформацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру мобілізованого члена сім'ї, заповнювати декларацію за 2014 без урахування невідомої інформації.

У такому випадку разом з декларацією необхідно подати пояснювальну записку довільної форми, у якій повинні бути перераховані незаповнені позиції і вказані причини їх не заповнення.