Авторка книг про Гаррі Потера обіцяє шанувальникам новий роман

Американська письменниця Джоан Роулінг повідомила, що роман під назвою "Кар'єра зла" з'явиться у продажу в жовтні 2015 року

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Twitter письменниці.

Джоан Роулінг анонсувала вихід нової книги. Письменниця показала і майбутню обкладинку книги. Вже через кілька годин після цієї заяви "Кар'єра зла" очолила список найпопулярніших попередніх замовлень на сайті Amazon. Третя частина трилогії про приватного детектива Корномара Страйка вийде під уже відомим псевдонімом письменниці Джоан Роулінг - Роберт Гелбрейт.

У третій частині трилогії помічниця приватного детектива Корномара Страйка Робін Еллакот отримує посилку з жіночою ногою. У її боса є чотири підозрюваних, кожен з яких начебто здатний на таку нечувану жорстокість. Поліція зупиняється на одному, Страйк незабаром переконується в його невинності і разом зі своєю помічницею зосереджується на інших трьох підозрюваних.

Американські шанувальники творчості Роберта Гелбрейта зможуть прочитати роман уже 20 жовтня, решта отримають книгу через два дні.

Роман "Кар'єра зла" став продовженням романів "Поклик зозулі", що вийшов у квітні 2013 року, і "Шовкопряд" 2014 року. Авторство Джоан Роулінг з'ясувалося тільки через три місяці після появи другої книги, коли адвокат письменниці нібито випадково розкрив її псевдонім, за що був оштрафований на тисячу фунтів.

"Я сумувала за можливістю повернутися в початок своєї письменницької кар'єри і попрацювати в новому жанрі, працювати без галасу, хотіла отримати чесні відгуки. Це був прекрасний досвід, і я хотіла, щоб він тривав трохи довше", - розповіла Джоан Роулінг.