У мукачівській перестрілці вбито 2 бійців "Правого сектору", ще 4 поранено

У результаті перестрілки в Мукачевому вбито 2 бійців "Правого сектору", ще 4 поранено

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook головного командира ВО "Тризуб" ім.Степана Бандери Андрія Стемпіцького.

"Після запеклого бою вбито двох бійців "Правого сектору", поранено - четверо (з них двоє - важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ з боєм вирвався з оточення бандитів та відійшов у гори", - написав він.

За його словами, на даний час по бойовій тривозі піднімають спецназ для "знищення наших побратимів".

Також Стемпіцький  розповів свою версію події.

"В м.Мукачеве на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців "Правого сектору". В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука", - написав він.

За його словами, вимоги "Правого сектору" такі: "негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ".

 

ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В м.Мукачев...

Posted by Андрій Стемпіцький on 11 Июль 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні вдень в Мукачевому виникла перестрілка - 9 людей поранено, згоріло 3 машини. За повідомленням місцевих ЗМІ, виник конфлікт між "Правим сектором" та людьми з оточення нардепа Михайла Ланьо.

Пізніше на перестрілку відреагував Петро Порошенко, заявивши, що доручив правоохоронцям затримати злочинців.

"Доручив правоохоронним органам роззброїти і затримати злочинців, які вчинили стрілянину і вбили мирних мешканців Мукачевого. Держава повинна дати рішучу відсіч всім проявам бандитизму!", - написав він, підтвердивши смерті в результаті перестрілки.

А голова МВС Арсен Аваков повідомив, що бандити в Мукачевому гранатометами знищили 2 міліцейських авто, їм запропоновано здатися.