Страх і ненависть у Києві: Російські ЗМІ розповіли, як столиця занурилася в хаос

На російському пропагандистському ресурсі pravda.ru вийшла стаття під лякаючим заголовком "Київ: Порожнеча, страх і ненависть"

Про це з посиланням на "журналістське розслідування" від рravda.ru, передає Еспресо.TV.

"Вишиванки, пропахлі потом, брудні і полинялі прапори, якими з часів майдану обертаються на манер банного простирадла (замість раніше дорогого брендового одягу) дешеві шльопанці, в яких зараз ходять в офіси і торгові центри новоспечені "кияне". Cальне немите волосся замість стильних зачісок - буденність для київських вулиць і площ. Адже не секрет, що село з дівчинки вивести неможливо, навіть якщо її поселити у великому місті", - розповідає автор.

"Українська столиця порожніє. Місто каштанів і церков перетворюється на хутірець, де цибулю висаджують грядками. Але це не найстрашніше. Як і передбачали експерти, в Києві стався величезний стрибок злочинності. Кримінальні ряди поповнюються "патріотами" і "лицарів" зі Західної України та карателями. При цьому місто буквально затоплений зброєю ", - жахає читачів стаття.

За відомостями автора, така от несприятлива обстановка змушує корінних киян втекти з української столиці.

"Жителі столиці воліють виїжджати. Багато - назавжди. Люди спішно продають нерухомість і перебираються туди, де тихіше і де можна сподіватися на захист держави. Туди, де під страхом смерті більше не понесуть пиріжки оскаженілому натовпу, смердить брудом і кров'ю", - підсумовує автор.