У Gmail запрацювала функція самознищення листа

Відтепер у Gmail можна відправляти листи з таймером самознищення

У минулому місяці Gmail ввела функцію скасування надсилання листа, яка дозволяла протягом 30 секунд скасувати надсилання листа у разі знаходження в ньому помилки. Але спеціально для тих, кому мало відведених 30 секунд, компанія пропонує встановити розширення Chrom, яке отримало назву Dmail, пише Еспресо.TV із посиланням на Дзеркало Тижня.

Розширення дозволить відновити доступ до листа в будь-який момент після відправлення або навіть надіслати лист з таймером самознищення. Ще однією примітною особливістю Dmail є те, що функції, які пропонуються розширенням, доступні навіть у тому випадку, якщо воно не встановлене на комп'ютері одержувача. Це стало можливо завдяки тому, що Dmail насправді не видаляє листи зі скриньки одержувача, а просто зашифровує їх доставку.

Якщо одержувач, у якого не встановлений Dmail, отримає такий лист, він буде відкритий у новому вікні (якщо Dmail встановлений, то лист просто відкриється в Gmail) і після того, як користувач його відкриє, з'явиться повідомлення про те, що його незабаром буде знищено і він не буде доступний надалі.