Фоторепортаж: На Фестивалі котиків 40 безпритульників знайшли новий дім

Понад половину щасливих учасників фестивалю знайшли господарів та житимуть в родині

Про це Еспресо.TV повідомила організатор фестивалю котиків Юлія Чудновець.

На фестивалі, який пройшов у неділю в парку "Природа", активісти Товариства захисту тварин "За Життя" роздавали своїх вихованців у добрі руки. Усього шанс на отримання домівки випав 50 котам.

Як розповіла Юлія Чудновець, вчора відвідувачі фестивалю забрали 35 котів з притулку та ще 5 підкинутих. Знайшлися люди, які прийшли на фестиваль, аби підкинути ще й своїх тварин.

Фестиваль розпочався об 11:00. Як написала на своїй сторінці у соцмережі голова ТЗТ "За Життя", було багато людей на фестивалі, які випромінювали радість та добро. 

"Від нашої організації поїхали тільки троє котиків (всього ми брали 5). Інші малі – з притулку Ірини Добролюбової, якому допомагаємо", - зазначила Яна Ренк.

Вона зауважила, що люди ставилися дуже відповідально до цього: хтось забирав навіть тих кошенят, які трохи захворіли. "Люди готові займатися і доліковувати. Це і є відповідальність, і ми у захваті", - написала вона.

На фестивалі одразу заповнювали договори про передачу опіки над тваринами.

Паралельно на фестивалі проходив благодійний ярмарок, де продавали "Hand Made". Усього зібрали 1238 грн. Ці кошти підуть на потреби тварин ТЗТ "За Життя".

"А ще у нас стояв бокс для пожертвувань біля клітинок, і люди (не тільки ті, хто прихистив малюків) - залишили там свій внесок у захист тварин! У шухлядці зібралося 2146 грн і 5 копійок", - додала Яна Ренк.

Читайте також: Фестиваль котиків: Чому слід сказати "так" безпритульній тварині