Російський клуб запідозрили у договірняку

Московський "Локомотив" підозрюють у договірному матчі в Лізі Європи через те, що він двічі забив у ворота албанського "Скендербеу" на останніх хвилинах зустрічі

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт бельгійської організації Federbet, що займається моніторингом та виявленням потенційно договірних матчів.

Представники компанії стверджують, що зустріч групового етапу Ліги Європи "Скендербеу" - "Локомотив" мала корупційний характер. Це вже четвертий підозрілий поєдинок албанців у нинішньому розіграші єврокубків.

Наприкінці матчу албанців проти "Локомотиву" в онлайн-режимі було зафіксовано сплеск ставок на те, що команди заб'ють в матчі більше двох голів, хоча на 78-й хвилині рахунок був 1:0 на користь росіян. Але на 89-й хвилині та в компенсований час "Локомотивом" було забито ще два м'ячі, і ризиковані ставки зіграли.

"Цифри не брешуть і ясно вказують на те, що було проставлено величезну кількість грошей на фінальний результат. Ми сподіваємося, що після останнього випадку маніпуляцій зі спортивним результатом представниками УЄФА будуть вжиті необхідні дії для захисту повної законності турнірів під його егідою", - сказав генеральний секретар Federbet Франческо Баранка.