"Динамо" визначилося, як готуватиметься до "Манчестер Сіті"

Стало відомо, як київське "Динамо" під час зимової паузи буде готуватися до матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер сіті"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на dynamo.kiev.ua.

Зараз команда перебуває у відпустці, яка розпочалася одразу після заключного поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів проти "Маккабі" (9 грудня). Відпочивати кияни будуть до 10 січня, коли вони повинні зібратися на клубній базі в Конча-Заспі.

Впродовж двох днів гравці "Динамо" будуть проходити медичне обстеження, а 12-го січня команда вирушить на перший міжсезонний збір, який відбудеться в іспанській Марбельї. Триватиме цей етап підготовки до 28 січня. Протягом збору "біло-блакитні" проводитимуть дворазові тренування, поєднуючи їх з контрольними матчами.

Повернувшись до Києва, гравці "Динамо" отримають невеликий відпочинок, а вже 2 лютого команда Сергія Реброва відправиться на другий збір, який також прийматиме Марбелья і триватиме до 18 лютого, коли динамівці проведуть останній спаринг міжсезоння й одразу ж після його закінчення вилетять до столиці України.

Починаючи з 20 лютого, кияни на базі в Конча-Заспі почнуть цілеспрямовану підготовку до першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті", який відбудеться 24 лютого в Києві.