Мосійчук так і не ознайомився з обвинувальним актом

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук під час допиту в Генеральній прокуратурі України так і не ознайомився з обвинувальним актом

Про це сам Мосійчук повідомив після допиту, передає Еспресо.TV.

Нардеп пояснив, що йому намагалися вручити акт, але він написав заяву, що у зв'язку з хворобою його захисника і порушеннями його права на захист протягом слідства він відмовляється його отримувати. 

"Я думаю, що зараз будуть намагатися підкинути цей обвинувальний акт моєму захиснику, тому що він хворіє вдома, бо цікавилися, де він хворіє, як він хворіє, і передати його до суду завтра чи післязавтра", - припускає нардеп.

Він зазначив, що суд має сформувати колегію з трьох суддів, які мають практику не менше п'яти років роботи в судах.

"Я думаю, що цей процес затягнеться. Вони почнуть казати, що це я його затягую - я його не затягую, я зацікавлений у початку судового процесу", - запевнив Мосійчук.

Він пояснив, що зацікавлений у цьому, тому що в найближчі місяць-два з моменту початку судового процесу справа, на його переконання, буде закрита за недоведеністю фактів.

Нардеп також наголосив, що під час слідства було порушено його права як підозрюваного - йому відмовляли в допиті.

"Вони будуть намагатися передати це лайно до суду, щоб скинути із себе відповідальність. Але я задоволений з того, що воно буде передано до суду, бо я матиму можливість довести свою невинуватість", - підсумував він.