Євро-2016. Все про матч Україна – Німеччина

12 червня, 2016 неділя
21:20

Сьогодні у Ліллі збірна України матчем проти Німеччини стартує на чемпіонаті Європи з футболу

Україна - Німеччина, Лілль, стадіон "П'єр Моруа", 22:00

Еспресо.TV слідкує за подіями, які розгортаються навколо матчу першого туру групового раунду Євро-2016 між Україною та Німеччиною.

21:20 - Судити матч Україна – Німеччина буде англієць Мартін Аткінсон. Він обслуговував відбіркову гру Євро-2016 в якій українці зіграли 8 вересня минулого року у гостях унічию 0:0 зі Словаччиною. 

21:04 - за Німеччину зіграють: Нойер, Мустафі, Гектор, Хеведес, Боатенг, Хедіра, Озіл, Дракслер, Мюллер, Кроос, Гетце.

20:58 - Тим часом став відомий стартовий склад збірної України. В воротах зіграє Андрій П'ятов. Зліва в обороні розташується В’ячеслав Шевчук,справа –Артем Федецький, у центрі Євген Хачеріді та Ярослав Ракицький. В опорній зоні розташується Тарас Степаненко, а ближче до воріт у центрі півзахисту зіграють Віктор Коваленко та Сергій Сидорчук. На лівого хавбека розташується Євген Коноплянка,а на позиції правого вінгера – Андрій Ярмоленко. Ц центрі нападу діятиме Роман Зозуля. 

20:52 - Півзахисник збірної Німеччини Тоні Кроос запевнив, що про недооцінку суперників з боку чемпіонів світу не може бути й мови.

"Не думаю, що нам буде легко в матчі зі збірною України. Перша гра на такому турнірі завжди складна. Крім того, дуже непросто налаштовуватися на нашого завтрашнього опонента, тому що на всі 100% ми його не знаємо. Але знаємо з досвіду, що з першої хвилини поєдинку потрібно викладатися на 100%. Інакше можна поплатитися - такий рівень чемпіонату Європи. Так що треба проявити себе на вищому рівні. Збірна України - сильна команда", - вважає Кроос. 

20:09 - Один з лідерів збірної України Андрій Ярмоленко переконаний, що наша команда сильна передовсім командною грою.

"У збірної України грають не тільки Ярмоленко і Коноплянка - будь-який футболіст, який виходить на футбольне поле, повірте, буде віддаватися і битися за результат! Так що говорити тільки про двох гравців, це неправильно", - сказав Ярмоленко.

За словами рекордсмена збірної України за кількістю проведених матчів (143) Анатолія Тимощука наші футболісти ретельно вивчили команду Німеччини.

"Ми переглянули дуже багато матчів збірної Німеччини і добре попрацювали в процесі підготовки, тому можемо розраховувати на позитивний результат. Думаю, дуже важливо показати саме свою гру. Тим більше, початок турніру завжди дуже важкий, результат тисне на багатьох. У нас є досвід після Євро-2012, кожен гравець виріс, тому зараз збірна України сильнішае психологічно і досвідченіша, ніж чотири роки тому", - сказавТимощук. 

18:32 - Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов на передматчевій прес-конференції заявив, що він високої думки про українську команду.

"Цього тижня ми дуже інтенсивно аналізували збірну України. Це фізично сильна, динамічна команда, яка протягом 90 хвилин може грати у високому темпі. У збірної України сильні вінгери і вона дуже небезпечна в контратаках. Ми вже говорили з гравцями щодо стилю української команди, аналізували гру, але в результаті ми озвучили хлопцям головну тезу: необхідно сконцентруватися на наших сильних сторонах і козирі. Тоді і буде можливість перемогти збірну України.

Кожен наш футболіст знає, чого чекає від нього тренер і як треба грати. Завтра необхідно буде діяти дуже обережно, уважно. Особливо, коли у суперника будуть з'являтися можливості тікати в контргру. А якщо при цьому ми реалізуємо всі наші шанси в атаці, то нам вдасться перемогти збірну України", - сказав Йоахім Льов. 

17:36 - На перед матчевій прес-конференції Михайло Фоменко висловив сподівання, що збірній України допоможе те, що вона зустрічається з Німеччиною в першому турі.

"Деякі матчі Євро-2016 вже відбулися, і всі ми бачили, що починати складно всім. Так що нам в якомусь плані пощастило, що перший матч ми граємо з такою командою, як збірна Німеччини. Але це команда-машина. Так що, думаю, всі уявляють, наскільки складним для нас буде ця гра, - сказав Фоменко.

На його думку Бундестім є одним з фаворитів чемпіонату Європи и приїхала на турнір за перемогою.

"Перемога збірної Німеччини на чемпіонаті світу-2014 - це вже історія, і я думаю, що ця команда налаштована на найвищі цілі на Євро-2016, оскільки давно вже німці не вигравали чемпіонат Європи. Упевнений, у збірної Німеччини завдання номер один - перемога на Євро-2016", - переконаний Фоменко. 

16:04 - Збірна України у Ліллі не залишиться без підтримки. Українські фани вже анонсували, що на 25-й хвилині матчу проти Німеччини заспівають на трибунах стадіону "П’єр Моруа" славетну пісню про Путіна. 

13:00 - Матч між збірними України та Німеччини може пройти під закритим дахом. У Ліллі ввечері очікується буревій та злива. 

12:58 Збірна Німеччини перед стартовою грою Євро-2016 має певні кадрові проблеми в обороні. Безпосередньо перед турніром на тренування під час двостороннього спарингу травмувався центральний захисник команди Антоніо Рюдігер. Через ушкодження під питанням й участь у грі з українцями його колег по амплуа – Матса Хуммельса та Джонатана Та. А от усі українські футболісти змогли підійти до чемпіонату Європи без ушкоджень. 

11:37 - Двічі німці поступилися і в товариських матчах у 2016 році, проведених у ході підготовки до чемпіонату Європи. У березні Німеччина поступилася Англії (2:3), а 29 травня програла Словаччині (1:3). Крім цього в активі Бундестім перемоги над Італією (4:1) та Угорщиною (2:0).

А от команда Фоменка усі свої чотири цьогорічні контрольні зустрічі виграла – в березні у Кіпру (1:0) та Уельсу (1:0), 29 травня у Румунії (4:3), а 3 червня у Албанії (3:1).

10:16 - У кваліфікації Євро-2016 збірна України нарешті стикові матчі подолала, перемігши Словенію (2:0, 1:1). На груповому раунді відбору українці фінішували третіми, пропустивши вперед Іспанію та Словаччину та випередивши Білорусь, Македоніюта Люксембург. Німеччина виграли змагання у групі де її суперниками були Польща, Ірландія, Шотландія, Грузія та Гібралтар. При цьому команда Йоахіма Льова занала двох гостьових поразок – від Польщі (0:2) та Ірландії (0:1). 

09:17 - Сьогодні у Ліллі на стадіоні "П'єр Моруа" збірна України розпочне виступи на чемпіонаті Європи. У першому турі команда Михайла Фоменка зустрінеться з чинними чемпіонами світ та одними з головних фаворитів Євро-2016 – Німеччиною.

Фаворитом німецька команда вважається і у матчі з Україною. Букмекери пропонують на її перемогу коефіцієнт 1,57, на нічию – 4,00, а в успіх наших футболістів відверто не вірять – 7,00.

Серед іншого до подібної оцінки нас спонукають результати попередніх п’яти матчів між Україною та Німеччиною, у яких наші футболісти жодного разу не перемагали.

Попередня зустріч між командами відбулася 11 листопада 2011 року у Києві і була товариською. На НСК "Олімпійський" було зафіксовано нічию 3:3. На голи Андрія Ярмоленка, Євгена Коноплянки та Сергія Назаренка німці відповіли точними ударами Тоні Крооса, Сімона Рольфеса та Томаса Мюллера. Більшість цих футболістів, за виключенням Назаренка та Рольфеса, приїхали у складі своїх команд і на Євро-2016 і швидше за все вийдуть сьогодні на поле.

У стикових матчах чемпіонату світу-2002 у Києві команди зіграли унічию 1:1, а в Дортмунді Німеччина розтрощила команду Валерія Лобановського з рахунком 4:1. У тій грі єдиний гол у складі українців забив нинішній асистент головного тренера нашої національної команди Михайла Фоменка – Андрій Шевченко.

Домашньої нічиєї Україна досягла й у грі проти Бундестім й на груповому раунді чемпіонату світу-1998 – 0:0. У гостях команда Йожефа Сабо поступилася чинним на той момент чемпіонам Європи - 0:2, але фінішувала у групі другою та вийшла у стикові матчі, де її зупинила Хорватія.

 

Теги:
Читайте також:
Київ
+12°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.06
    Купівля 39.06
    Продаж 39.53
  • EUR
    Купівля 42.23
    Продаж 42.95
  • Актуальне
  • Важливе
2024, четвер
28 березня
20:29
Москва, теракт у ТРЦ "Крокус"
Путін використовує теракт у Москві, щоб мобілізувати суспільство проти України, - Зеленський
20:22
Оновлено
Стрілянина в Житомирі: поліція затримала підозрюваного в убивстві
20:06
Санкції на алмази
Через санкції продаж алмазів з Росії впав на понад 60%, - Reuters
20:02
OPINION
Ігор Гулик
Чи є різниця між ІДІЛ та "русскім міром"?
20:00
Огляд
переможні новини
Переможні новини 764-го дня війни: збитий російський винищувач упав у море, у Росії один з НПЗ повністю зупинився через атаку дрона
19:58
Дмитро Кулеба
"Москва більше не приховує військової співпраці з КНДР": Кулеба про вето РФ на проєкт резолюції Радбезу ООН
19:48
На фото: Люк Бессон
Люк Бессон повідомив, що вже почав зйомки власної версії "Дракули"
19:41
Ексклюзив
Карта. Красногорівка-Вугледар_2603
Ворог застосовує все - КАБи, отруйні скиди гранат, фосфор: офіцер "Легіону Свободи" Воронов про Новопавлівський напрямок
19:38
Москва, теракт у ТРЦ "Крокус"
Слідком РФ заявив, що знайшов "докази" причетності України до теракту в Москві
19:29
ЗСУ
За добу на фронті відбулось 48 боєзіткнень, Сили оборони відбили 11 російських атак на Бахмутському напрямку
19:21
Інфографіка
Ціни на пальне, АЗС
Ціни на пальне сьогодні: скільки коштують бензин, газ і дизель
19:06
шпигун
У Польщі  провели спецоперацію проти російської шпигунської мережі
19:02
Оновлено
Україна-НАТО
Відбулося позачергове засідання Ради Україна - НАТО
18:44
Президент Зеленський з головою Національних зборів Франції Яель Брон-Піве
Голова нижньої палати парламенту Франції прибула до України та зустрілася з Зеленським
18:36
Зеленський Джонсон
"Ухвалення допомоги для України критично важливе": Зеленський поговорив зі спікером палати представників Джонсоном
18:28
соцмережа Х (Твіттер)
Маск розповів, які користувачі отримають доступ до преміум-функцій соцмережі X безкоштовно
18:19
Ексклюзив
Атака Харкова
У Defence Express розповіли про бомбу УМПБ Д-30СН, якою РФ вдарила по Харкову 27 березня
18:07
Денис Пушилін
Організували "вибори" Путіна на ТОТ Донеччини: СБУ оголосила підозру Пушиліну та двом його поплічникам
18:06
На фото: "Київська пектораль – 2023"
Театральна премія "Київська пектораль – 2023" оголосила переможців
18:05
війна з росією нафта безпілотник
Куйбишевський НПЗ в Росії після удару БПЛА повністю зупинив роботу, - ЗМІ
18:02
OPINION
Олексій Панич
Америка завжди буде проти ударів углиб Росії
17:56
зниклі безвісти
За час повномасштабної війни кількість зниклих безвісти сягнула 50,1 тис. осіб, - Нацполіція
17:55
Оновлено
Прем'єр міністр України Денис Шмигаль та прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск
Україна запропонувала 5 кроків для розблокування кордону, - Шмигаль після зустрічі з Туском
17:41
Марʼяна Безугла
"Питання суто політичне": у Раді припустили, чому Безуглу не виключають із фракції "Слуги Народу"
17:32
Росіяни відкрили вогонь по таксі у Херсоні
Росіяни відкрили вогонь по таксі у Херсоні: водій загинув, пасажирів поранено
17:32
Володимир Зеленський
"Наприкінці травня або в червні": Зеленський розповів, коли Росія може розпочати новий великий наступ в Україні
17:28
книжка - російська пропаганда і продається в Португалії
У Португалії видали книжку про війну в Україні з російською пропагандою, українці відреагували
17:22
СУ-35 збитий
У море біля Севастополя впав військовий літак: пілот катапультувався
17:20
путін
Путін мріє про відновлення радянської імперії в кордонах СРСР, – Зеленський
17:10
Ексклюзив
Саміт ЄС, Віктор Орбан
Орбан буде вимушений змінити тактику: Тібор Томпа про нові протести в Угорщині
17:03
Верховна Рада
"Нічого не проголосували": Верховна Рада провела півторагодинне засідання
17:01
Аерофлот
Росія в обхід санкцій ввозить запчастини для авіації через Габон: обсяг експорту $1,5 млрд
16:30
Росіяни атакували з мінометів поліцейських, які прибули на місце обстрілу на Херсонщині
16:30
машина для розмінування WISENT 1
Спецтранспорт, дрони та озброєння: Німеччина надала Україні новий пакет допомоги
16:26
На фото: Анастасія Приходько
Анастасія Приходько прокоментувала смерть свого турменеджера під час її концерту
16:13
Очільник МЗС Латвії Каріньш подав у відставку через скандал зі спецрейсами
16:08
Ексклюзив
Мирослав Чех
Над Польщею нависає російська загроза, а уряду байдуже, - польський політик Чех
16:06
Ексклюзив
Російські окупанти без опізнавальних знаків у Криму у 2014 році. Фото надано автором
Для наступу на Харків 100 тис. недостатньо: у бригаді Гвардії наступу припустили, скільки військ потрібно РФ, щоб захопити місто 
16:00
OPINION
Богдан Буткевич
Звільнення Данілова — це страх Зеленського. Через підступи Єрмака
15:59
ЗСУ, мобілізація
Мобілізація: на Полтавщині поліція отримала від ТЦК звернення про доставку 30 тис. військовозобов'язаних
Більше новин