Суд щодо Насірова оголосив перерву. Адвокати вимагають відводу судді

У засіданні суду щодо обрання запобіжного заходу Роману Насірову оголошено перерву для розгляду клопотання захисту про відвід судді

Про це повідомляє кореспондент Еспресо.TV.

Перерва оголошена, щоб передати заявку про відвід судді іншому слідчому судді. Наразі тривалість перерви судового засідання не була оголошена.

Раніше, захист наполягав на поверненні Насірова до лікарні для подальшого медичного обстеження. За словами адвокатів, він не може брати участь у засіданні за станом здоров'я.Суд відмовив у клопотанні щодо відкладення засідання.

Все по темі: Справа Насірова

Зазначимо, вчора, 4 березня, близько 21:00 Романа Насірова привезли до суду. Однак засідання не могло розпочатись через повідомлення про замінування суду. Спочатку всіх евакуювали з приміщення суду, але ніякої вибухівки не знайшли. 

Пізніше з залу суду попросили вийти журналістів, бо запросили нову бригаду лікарів. Вони за зачиненими дверима обстежували Насірова і перевіряли, чи міг він сприймати інформацію.

Коли судове засідання відновилося, суд вирішив перенести засідання на 5 березня на 10:00. 

Адвокати Насірова наполягали на перенесенні судового засідання, бо їхній підзахисний 13 годин без харчування і медикаментозного лікування. Прокурори, в свою чергу, зазначили, що у Насірова незначне підвищення тиску та серцебиття. Жодних висновків щодо термінової госпіталізації лікар не давав.