В обвинуваченні Манафорта Тимошенко назвали "екс-президентом України"

В обвинувальному висновку щодо колишнього керівника кампанії президента США Дональда Трампа Пола Манафорта Юлію Тимошенко назвали екс-президентом України

Цю помилку помітив журналіст Крістофер Міллер. У своєму Twitter він виклав скрін документа, в якому зазначено, що "Юлія Тимошенко була Президентом України до Януковича".

Читайте також: Політтехнолога Януковича вважають корупціонером у США, а в Україні - не вважають. Чому це так

Федеральна спеціальна рада США висунула обвинувачення щодо колишнього керівника кампанії президента США Дональда Трампа Пола Манафорта. 

Як вказано в обвинувальному висновку, він та його колишній бізнес-партнер Рік Гейтс отримали десятки мільйонів доларів доходу від роботи з українським політичним партіям і лідерами.Щоб приховати зароблені в Україні гроші (з 2006 до 2016 рр.) від влади США, вони відмивали гроші через іноземні компанії. 

Сам Манафорт тривалий час обслуговував Кремль, Віктора Януковича, Партію регіонів та Опозиційний блок. За даними деяких американських ЗМІ, загалом від цих замовників політтехнолог міг отримати $80-100 млн винагороди. З команди Трампа його звільнили після того, як НАБУ озвучило наявний на нього компромат.