Соломатіна показала переписку з нібито куратором з АП. Бо боїться за своє життя

Екс-співробітниця НАЗК Ганна Соломатіна, яка звинуватила голову Нацагентства Наталію Корчак у фальсифікаціях, оприлюднила свою переписку нібито з куратором з адміністрації президента Олексієм Горащенковим

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Якщо у когось ще є сумніви щодо існування куратора за НАЗК в адміністрації президента або сподівання, що СБУ забезпечить неупереджений розгляд справи за заявою викривачів з НАЗК, почитайте фрагменти моєї переписки у WhatsApp з Олексієм Горащенковим", - написала вона.

Соломатіна зазначає, що вирішила опублікувати переписку через побоювання за своє життя, особливо після нападу на полтавську суддю Ларису Гольник.

"Утім краще я опублікую це зараз, ніж буду чекати, поки до мене прийдуть "ввічливі люди" з департаменту К. Ніхто не зацікавлений це розслідувати, нехай хоч громадськість знає, що відбувається", - наголосила вона.

У переписці нібито Горащенков каже Соломатіній, що мав доповісти президенту стосовно її звільнення. У листуванні йдеться, що по деяких справах закінчуються терміни, а від Соломатіної нібито він не очікує результат, бо "так доповідає СБУ".

Читайте також: Антикорупційні війни: як діють міни відкладеної дії від влади