Google запустила 3 експериментальні додатки для фото та відеозйомки

Компанія Google випустила три нові експериментальні програми для любителів фото- та і відеозйомки: Storyboard, Selfissimo!, і Scrubbies

Про це пише The Verge.

"Google вирішила протестувати більше експериментальних функцій, щоб побачити реакцію користувачів", - зазначили розробники додатків.

Перший додаток Storyboard доступний тільки під рідну операційну систему корпорації, і дозволяє створювати своєрідні комікси з відео. Подібна функція була реалізована в відомому додатку Prisma для фотографій. 

Для процесу використовується нейромережа, а додаток Storyboard не просто стилізує відео під малюнки, а ще й автоматично обирає цікаві кадри з ваших відео, а потім видає на одному аркуші, використовуючи один з шести візуальних стилів.

Завантажити додаток можна в Google Play.

Selfissimo! призначено для селфі,і розробники обіцяють, що система створить чорно-біле фото як на реальній фотосесії. Selfissimo! доступно як в iOS, так і Android.

Третій додаток – Scrubbies, дозволяє змінювати швидкість і напрямок відтворення відео для створення незвичайних роликів. Самі розробники описують це як "scratching it like a D. J", натякаючи на ефект скрейч, який роблять діджеї, рухаючи вінілові диски на вертушках.

Додаток Scrubbies поки що доступний лише на iOS.Очікується, що трійка додатків стануть "першопрохідцями" з цілої серії подібних експериментальних рішень.

Читайте також: Купи собі нишпорку. Як гаджети стали занадто розумними