Доба в АТО: 32 обстріли, є загиблий та поранені

Російсько-окупаційні війська продовжують зривати "великоднє перемир’я", встановлене на лінії розмежування сторін з опівночі 30 березня

За минулу добу росіяни та найманці здійснили 32 обстріли українських позицій, йдеться в оприлюдненому о 06.00 зведенні прес-центру штабу АТО за 30 березня 2018 року.

Читайте такожАгресія Росії проти України: обсяги втрат і можливості репарацій

Зокрема на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та протитанковою керованою ракетою росіяни обстріляли укріплення поблизу Талаківки, гранатомети застосував в районі Опитного, Верхньоторецького, Богданівки, Шахти Бутівка, Лебединського та Широкиного.

Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки обстріляно українські укріплення у Водяному, а з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя та Піщевика. Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся по захисниках Павлополя, Авдіївки, Опитного, Богданівки, Новотроїцького, Кам’янки, Мар’їнки, Піщевика та Пісків.

Читайте такожЩо відомо про голову Об'єднаних сил (ООС) Сергія Наєва: меч від Єлизавети II, воював за ДАП, має брата в Криму

На Луганському напрямку з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по опорних пунктах наших захисників в районі Луганського. Також гранатомети ворог застосував неподалік Катеринівки.

"На жаль, під час виконання бойових завдань один український військовослужбовець загинув, троє воїнів – отримали поранення. Усіх постраждалих доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу", - зазначили у штабі.

Читайте також: Приватне військо Вагнера. Історія підполковника з України, який очолив особисту армію Путіна