Напередодні отруєння Юлія Скрипаль отримала доступ до "секретного банківського рахунку", - ЗМІ

Донька колишнього російського шпигуна Юлія Скрипаль зняла з рахунку 150 тисяч фунтів стерлінгів перед тим, як її з батьком отруїли нервово-паралітичним газом

Про це йдеться у матеріалі видання The Daily Mirror

Видання пише, що ця сума була отримана після продажу будинку у Великій Британії. Будинок раніше належав братові Юлії Олександру, який рік тому загинув при невідомих обставинах.

Будинок продала колишня дружина Сергія Скрипаля Наталія, отримавши відповідно половину суми. Гроші знаходилися на рахунку у невідомому російському банку. 

Наприкінці лютого Юлія отримала довіреність на використання цього рахунку від батька, рахунок був раніше зареєстрований на Олександра, зазначається у Daily Mirror. 

Читайте також: Валіза, вокзал, Росія: як цивілізований світ підтримав Британію

Ці подробиці виданню розповіла племінниця Сергія Скрипаля Вікторія, яка має намір відвідати Юлію у лікарні найближчими днями. Влада Британії планує видати Вікторії візу, аби та могла приїхати до родички.

За словами Вікторії, поки що ніхто з родичів не спілкувався з Юлією ані по телефону, ані в соцмережах. Нагадаємо, 29 березня донька екс-шпигуна прийшла до тями. Батько досі перебуває у комі. 

Читайте також: Шпигунські ігри, "Новачок", Скрипаль і 14 вбивств: як Кремль позбувається колишніх розвідників