Бойовики поранили жінку на блок-посту "Оленівка"

Російсько-терористичні війська поранили цивільну жінку на блок-посту "Оленівка"

Про це у Facebook повідомив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

За інформацією місцевих мешканців 6 квітня 2018 року в так званій "ДНР", а саме в районі населеного пункту Новоазовськ представники незаконних збройних формувань "МГБ" затримали місцевих т.з. прикордонників, що були замішані в корупційних схемах на ППр "Новоазовськ" (хабарництво).

Читайте такожАгресія Росії проти України: обсяги втрат і можливості репарацій

"Сьогодні ж (7 квітня - ред.) група "МГБ" приїхала на блок-пост "Оленівка" з метою відпрацювання по інших представниках т.з. правоохоронців. В ході затримання одного з бойовиків, останній дістав автомат та дав чергу, влучивши в цивільну жінку, яка очікувала на автобусній зупинці на тимчасово непідконтрольній Україні території", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожЩо відомо про голову Об'єднаних сил (ООС) Сергія Наєва: меч від Єлизавети II, воював за ДАП, має брата в Криму

Жінка отримала вогнепальне поранення. Її стан наразі уточнюється.

Читайте також: Приватне військо Вагнера. Історія підполковника з України, який очолив особисту армію Путіна

При цьому дану ситуацію бойовики російсько-терористичних військ намагаються подати, як обстріл з боку ЗСУ і таким чином дискредитувати українських військових та приховати власний злочин.

"Втім, враховуючи віддаленість блок-посту від позицій ЗСУ, зрозуміло, що вогонь вівся саме представниками НЗФ", - наголосив Слободян.

 

Читайте такожУкраїна вимагає заборонити прапори "ЛДНР" на стадіонах. УЄФА та ФІФА зволікають