Держзрада Януковича: Суд перейшов до дебатів

Суд у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича перейшов до стадії дебатів обвинувачення та захисту

Про це повідомляє портал "Судова влада України".

"Оболонський районний суд м. Києва повідомляє, що у справі по обвинуваченню Януковича Віктора Федоровича закінчено дослідження письмових, аудіо- та відеодоказів, а також допит свідків обвинувачення та захисту", - йдеться у повідомленні.

Так, у період з 4 травня 2017 року по 19 квітня 2018 року було проведено 52 судових засідання, досліджено 64 томи справи, прослухано та переглянуто десятки годин аудіо- та відеозаписів, які були надані суду прокурорами та захисниками, допитано 43 свідки, явку яких забезпечили сторони захисту і обвинувачення.

У судовому засіданні 19 квітня 2018 року суд, з’ясувавши в учасників судового провадження, чи бажають вони доповнити судовий розгляд, а також врахувавши, що клопотання про доповнення судового розгляду відсутні, постановив ухвалу про закінчення з’ясування обставин справи та перевірку їх доказами, перейшовши до судових дебатів.

Наступне судове засідання відбудеться у четвер, 3 травня 2018 року о 10:00. Під час засідання планується заслухати промови в судових дебатах як сторони обвинувачення, так і сторони захисту.