У США відкрили роботизований ресторан зі здоровою їжею. Там працює лише 2 людини

Чотири студента Массачусетського технологічного інституту (MIT) і шеф-кухар Даніель Булуда, власник зірки Michelin, відкрили в Бостоні повністю роботизований ресторан Spyce

Про це пише Engadget.

Spyce має власну кухню з сімома автономними блоками, які дозволяють швидко готувати здорову їжу. Клієнту потрібно вибрати в електронному меню одну зі страв, і паростки, капуста, боби, зерно та інші овочі і фрукти, а також різні м'ясні продукти автоматично потраплять в одну з барабанних машин.

Єдині люди, які працюють в ресторані - два кухарі, які нарізають і готують інгредієнти для готування, а також складають гарнір.

Кухня ресторану Spyce використовує магнітну індукцію для нагріву їжі, при цьому плита може автоматично очищуватись після приготування кожного замовлення.

В Spyce встановлена ​​відкрита кухня, тому всі бажаючі можуть спостерігати, як їх їжа готується автоматично. Незважаючи на специфіку, багато експертів високо оцінюють смакові якості страв.

Читайте також: Міжнародний день супів. 5 дивних рецептів із пивом, шоколадом і фруктами

Вчені з Брістольського університету проаналізували дані про здоров'я 60 199 пар батьків і дітей і прийшли до висновку: навіть невелике перевищення рекомендованої маси тіла може бути пов'язано з підвищеним ризиком смертності.

Вчені провели дослідження та з’ясували, що після одруження чоловік у більшості випадків набирає кілька зайвих кілограм.

Вчені також з'ясували, що люди, які зраджували минулому партнеру, втричі частіше зраджують у майбутніх стосунках