Просвітницька платформа збирає кошти для майстер-класів із створення етнічного еко-одягу

Просвітницька платформа "Зерно" збирає кошти для проведення безкоштовних майстер-класів для дорослих та дітей

Організатори мають на меті провести 100 безкоштовних майстер-класів для дорослих та дітей. А зібрані кошти підуть на оплату вчителям та матеріали.

"Зерно" - це платформа для екологічно свідомих людей. Основною ідеєю якої є створення еко-одягу та аксесуарів в етнічному стилі з довговічним функціональним дизайном.

"Акцент на етнічний дизайн — це результат нашого бажання зберегти та переоцінити корінні українські традиції. Саме тому ми ведемо велику просвітницьку роботу і проводимо лекції та майстер-класи, залучаючи майстрів-носіїв традицій", - пояснили у компанії.

Серед викладачів цього проекту є і майстри народного мистецтва і науковці, колекціонери, дизайнери та багато інших цікавих спікерів. Вони навчатимуть вишивці, крою традиційного одягу, писанкарству, виготовленню ляльки-мотанки, вибійці, розпису по дереву, сіноплетінню. Уроки проходитимуть у затишному шоу-румі «Зерно» в центрі Києва.

Організатори вважають, що під час майстер-класів понад 2000 українців та іноземців зможуть ознайомитися з давніми традиційними ремеслами.

Підтримати проект можна за посиланням