Гроші 4 млн клієнтів WebMoney.UA заблокували

Гроші понад 4 млн українців заблокували через внесення електронної платіжної системи WebMoney.UA до санкційного списку від РНБО

Про це повідомляє прес-служба WebMoney.UA у Facebook.

"Звичайно, ніхто серед тих чиновників при цьому не потурбувався щодо інтересів 4-х мільйонів простих українців - користувачів системи, гроші яких тепер заблоковано цим безвідповідальним рішенням", - йдеться у повідомленні.

Компанія запевняє, що рішення влади стало для них абсолютною несподіванкою, адже WebMoney.UA здійснює свою діяльність "у повній відповідності до чинного законодавства України, спираючись на ретельно вибудовану правову основу".

"Про це засвідчують і численні судові рішення, адже, працюючи під постійним тиском чиновників, ми завжди захищали законність своєї роботи у правовому полі, в тому числі у судах всіх інстанцій. Але бачимо, що коли бізнес не виходить “віджати” у законний спосіб, чиновникам на допомогу приходять політичні важелі. Таким чином, прикриваючись інтересами держави, дуже просто “зачистити” ринок, переслідуючи свої фінансові інтереси", - додає прес-служба.