У Дніпрі чоловіки влаштували "салют із гвинтівки" до дня народження і поцілили в обличчя жінці

У Дніпрі двоє чоловіків відкрили стрілянину із зареєстрованого карабіну на честь дня народження одного із них та поцілили у перехожу

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

42-річний чоловік та його гість вирішили "влаштувати салют" з вогнепальної зброї та відкрили хаотичну стрілянину у повітря. Одна з куль влучила в обличчя 26-річний дівчині, яка розмовляла по мобільному біля магазину за 500 м від місця стрілянини.

Поліція оточила квартал в радіусі можливого перебування стрілків. Коли правоохоронцям стало відоме місце перебування зловмисників, для їх затримання були залучені спецпризначенці КОРД.

В ході спецоперації після 15-хвилинних перемовин поліцейські затримали двох чоловіків. Карабін та 16 стріляних гільз вилучені. Наразі триває балістична експертиза.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Зловмисників затримано.

В ході розслідування поліцейські з’ясовуватимуть, хто з чоловіків влаштував стрілянину. За вказаний злочин хулігану загрожує до 7 років позбавлення волі.