Еспресо закликає ТРЦ та торговельні мережі долучитися до акції #ПрапорНезалежності

Телеканал та сайт Еспресо звернулися з відкритим листом до торговельних мереж, щоб вони долучилися до Всеукраїнської акції #ПрапорНезалежності

Про це повідомляє Еспресо.TV, наводячи нижче текст звернення: 

Шановні власники та керівники торговельних мереж та ТРЦ!

Вже скоро Україна святкуватиме День Незалежності та День Прапору. Телеканал "Еспресо" разом з радіопартнером "Країна ФМ" ініціював Всеукраїнську акцію "Прапор Незалежності".

Метою нашої акції є запросити всіх українців підготуватись, щоб прикрасити простір навколо себе національною символікою на День Прапора та День Незалежності України (23 та 24 серпня).

Лише за Незалежності можлива сильна та успішна Україна, а національний прапор - це символ Незалежної України. Разом з однодумцями ми прагнемо якомога гучніше нагадати українцям про свято, щоб вони належно підготувались до цих двох днів і прикрасили нашим прапором всю Україну. Під цим прапором наші захисники боронять нашу землю і дають можливість іншим українцям будувати життя під мирним небом в більшості українськиї міст. 

Надзвичайно важливим є дати можливість кожному українцю придбати прапор або іншу національну символіку в зручний для нього спосіб. 

Просимо Вас:

-  з 14 серпня розмістити продаж національної символіки неподалік прикасової зони, а краще - в самій прикасовій зоні;

-  розвісити в людних місцях вашого закладу листівку-звернення до покупців, яка нагадає їм про свято (макет доступний тут);

- повідомити нам про свою участь та надіслати відео- або фотоматеріали, якими ми зможемо проілюструвати новину.

В свою чергу Еспресо надіслані матеріали використає в регулярній рубриці "Прапор Незалежності", в якій ми проінформуємо глядачів та читачів Еспресо про хід цієї суспільно корисної акції.

Сподіваємось на Вашу підтримку та небайдужість!