Учасниця телепроекту "Нові лідери" прагне створити в Україні дієву систему трансплантації органів

Учасниця проекту "Нові лідери" Ірина Заславець працює над створенням в Україні дієвої систему трансплантації органів

Про це повідомляє Еспресо.TV.

За словами Ірини Заславець, аби система трансплантації органів в Україні запрацювала, донорство необхідно популяризувати.

"Аби трансплантологія в Україні запрацювала, недостатньо просто забезпечити реанімацію обладнанням, створити реєстри. Люди мають знати, розуміти, не боятися, іти та виявляти свою волю та бажання бути донором", - сказала Ірина Заславець.

Нагадаємо, телепроект "Нові лідери" триває з 4 жовтня. Програму створено медіа-групою StarLightMedia.

"Нові лідери" є громадською ініціативою, що реалізується у мультимедійному форматі: у мережі Інтернет та в ефірі двох українських телевізійних каналів, - ICTV та "Еспресо".

Учасники представляють свої проекти - соціально важливі ініціативи. Зокрема, безкоштовні навчальні центри для охочих відкрити малий та середній бізнес, пересувний шпиталь у прифронтовій зоні Донецької та Луганської області, державний національний центр з трансплантології та інші.

Найкращі проекти оберуть глядачі шляхом SMS-голосування. За результатами, один з конкурсантів залишатиме телешоу щотижня. Фіналіст отримає мільйон гривень на реалізацію власної ідеї.

Попри конкуренцію між учасниками, усі проекти варті уваги, мають великий потенціал та здатні покращити життя в нашій країні. Тому кожного лідера буде запрошено на окреме інтерв'ю у передачі телеканалу "Еспресо", де він зможе більше розповісти про свою ініціативу.