ТСК в Херсоні заслухає фігурантів у справі Гандзюк. Нардеп попередив про провокації

Тимчасова слідча комісія 29 листопада буде засідати в Херсоні, де заслухає фігурантів розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк

Про це повідомив голова ТСК, нардеп Борислав Береза в Facebook.

За словами нардепа, фігуранти по справі Гандзюк можуть дати важливі свідчення. Однак, за словами Берези, очікуються також провокації для зриву слухання у зв'язку з тим, що хтось "злив" інформацію про роботу комісії.

"З компетентних джерел повідомили, що планується обливання зеленкою, не пропускання на засідання та інші провокації для того, щоб зірвати можливість дати свідчення свідків нашої ТСК", - написав нардеп.

Він також додав, що звернувся до голови Національної поліції Сергія Князєва з проханням забезпечити умови для нормальної роботи ТСК в Херсоні і не допустити провокацій.

"Також звертаюся до активістів Херсона з проханням не дати себе використати під гарним приводом для зриву роботи ТСК. І хочу звернутися до всіх у кого є реальна інформація щодо вбивства Каті Гандзюк. Якщо ви володієте такою інформацією і ще не дали або не змогли дати її правоохоронним органам, то в п'ятницю зранку, в мерії продовжиться робота ТСК і ми готові почути ваші свідчення", - заявив Береза.