Італійський мармур з підігрівом, меблі з Англії, паркет з Німеччини. В мережі виклали фото палацу намісника Києво-Печерської лаври за $1,3 млн

Журналіст-розслідувач з програми "Схеми" (спільний проект Радіо Свобода та телеканалу "Перший національний") Михайло Ткач оприлюднив зображення екстер'єру та інтер'єру заміської резиденції митрополита УПЦ Московського патріархату Павла (Лебідя) у селі Вороньків біля Києва

Підбірка з'явилася на сторінці журналіста у Facebook.

"Тут фото інтер‘єрів маєтку настоятеля Лаври владики Павла. Фото опублікували в той час коли хотіли продати будинок", - зазначив Ткач.

За його словами, світлини датовано 2016 роком, коли Лебідь виставляв маєток на продаж й усі фото узято з одного із сайтів нерухомості. 

Тоді за цей об'єкт просили понад $1,3 млн.

Читайте також: Як Києво-Печерська лавра виховувала бойовиків для Гіркіна

З опису на сайті:

"Загальна площа: 580 м.

Повністю мебльований італійської та англійської меблями, люстри - Чехія, побутова техніка Smeg. Розкішний дизайнерський ремонт в класичному стилі з використання коштовних матеріалов. Дом дуже теплий і затишний. Мармурові підлоги з підігрівом Італія, паркет - Німеччина. Ділянка з гарним дизайнерським ландшафтним дизайном, багато екзотичних дерев.

Гостьовий будинок - 170 м, будинок охорони - 18 м".

Читайте також: Найбільші православні святині України, які захопив Московський патріархат