Воєнний стан: на вокзалі та в аеропорту Одеси з'явилися кінологи зі службовими собаками

У зв'язку з впровадженням воєнного стану на вокзалах та автостанціях Одеси з'явилился патрулі зі службовими псами, навченими виявляти вибухівку

Зараз фахівці кінологічної служби та їх чотирилапі помічники зосереджені на стаціонарних блокпостах навколо обласного центру - "Центроліт", "2 Стовпи", "Дачне", а також в Одесі - на території залізничного вокзалу та міжнародних аеропорту та автовокзалу. Є вони й на автостанціях, інформує відділ комунікації поліції Одеської області.

Читайте також: Путін мусить вторгнутися в Україну, - Глен Грант

"З метою виконання указу президента України про введення воєнного стану, з метою виконання наказів міністра внутрішніх справ й голови Національної поліції на території Одеської області проводиться низка заходів щодо виконання даних розпорядчих документів, - пояснив заступник начальник ГУ Нацполіції в Одеській області Сергій Матохін. - Проводиться патрулювання об'єктів інфраструткури: залізничний вокзал, автостанція, автовокзал, аеропорт".

Читайте такожВоєнний стан: причини і наслідки

За його словами, цілодобовим патрулюванням займаються підрозділи вибухо-технічної та кінологічної служби. 

"Також до несення служби долучаються курсанти Університету внутрішніх справ та Академії Збройних Сил України. Вони несуть службу у спільних нарядах з працівниками поліції", - додав Матохін.