Міжнародна зустріч дилерів брендів ROSAVA і PREMIORRI

Компанія "РОСАВА" наприкінці року провела міжнародну зустріч дилерів брендів ROSAVA і PREMIORRI. Понад 100 її учасників-представників компаній з України, країн СНД, Європи, Африки та Близького Сходу - приїхали до Білої Церкви

Традиційно програма почалася з екскурсії на виробництво. Гості пройшли  маршрутом виробництва шин - виготовлення деталей, складання та вулканізації шин,  контроль якості продукції. Побачили нові високотехнологічні лінії, які встановлені раніше, та ті, що  надійшли на завод у поточному році. Зокрема, другий складальний агрегат VMI голландської компанії, який перебуває на стадії завершення монтажних і пусконалагоджувальних робіт, форматори-вулканізатори турецької компанії UZER MAKINA, які доповнили ділянку вулканізації шин з уже ефективно працюючими 30-ма форматорами фірми Harburg-Freudenberger.

Продовжилася зустріч офіційною частиною. Відкриваючи її, генеральний директор ПРАТ "РОСАВА" Олександр Даліба у вітальному слові подякував усім партнерам за прийняте запрошення і можливість приїхати напередодні новорічно-різдвяних свят, подякував усім за співпрацю і підтримку, побажав  продуктивного дня і ще більш результативного 2019 року.

Директор з маркетингу Олена Мегедь ознайомила з тенденціями розвитку світового автомобільного ринку, зробивши акценти на відповідності  нового асортименту продукції тенденціям шинного ринку. Технічні фахівці проінформували партнерів про розвиток нових лінійок шин і впровадження нових технологій. Комерційний директор Павло Пуськов підбив підсумки продажу по регіонах.

У програмі взяв участь Юрій Дацик - заступник головного редактора журналу «Автоцентр» як  автоексперт шин брендів ROSAVA і PREMIORRI, який ознайомив присутніх з методикою проведення незалежних і споживчих тестів. У своєму виступі він зазначив, що «кожна нова шина, що випускається на заводі «РОСАВА», за своїми характеристикам завжди краща від  попередниць».

У другій половині офіційної частини  презентували "Літню програму- 2019". З цього приводу  відбулося її активне  обговорення між партнерами та керівництвом компанії "РОСАВА".

Наприкінці офіційної частини дилерам вручили  сертифікати та пам'ятні подарунки. Обговорення питань та пропозицій продовжилися в неформальній обстановці під час вечірньої новорічної програми в ресторанному комплексі Rikabar.