Активісти закидали петардами будинок Гладковського-молодшого

Під Києвом активісти обстріляли салютами і закидали петардами будинок сина першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Ігоря Гладковського

Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Представники Національного корпусу звинувачують родину Гладковских у розкраданні державних грошей, виділених на посилення обороноздатності.

Зазначається, що вони намалювали символічну "дорогу крові" перед садибою Ігоря Гладковського і запалили файєри, від яких загорілася калюжа червоної фарби. Потім активісти обстріляли будинок з салютних установок і розбили вікна камінням.

Силовики відтіснили їх від будинку, однак сторони домовилися не застосовувати один до одного силу. Пізніше силовики дали активістам можливість покинути територію котеджного селища.

Нагадаємо, що команда журналістських розслідувань Bihus.Info представила фільм, в якому стверджується, що Ігор Гладковський, син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, разом ще з двома поплічниками через фірми-прокладки поставляли оборонним підприємствам контрабандні російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними в 2-4 рази цінами.

Згідно з даними журналістів, розмір розкрадань становить мінімум 250 млн грн. 

РБК-Україна

РБК-Україна

Facebook Роман Петушков

Facebook Роман Петушков