"Твій голос - твоя зброя". Тягнибок голосував разом з усією родиною

"Ми сподіваємося на краще майбутнє для наших дітей та внуків, тому приходимо і голосуємо правильно: за твердого і рішучого українця, в якого нема зерна неправди за собою і який уже випробуваний справами. Обирати владу й контролювати її – це обов’язок кожного громадянина"

Про це після голосування 31 березня 2019 року заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу партії.

Очільник "Свободи" голосував разом із родиною на виборчій дільниці №800116 у Києві. Він висловив сподівання, що завдяки великій кількості спостерігачів використання адмінресурсу та інші фальсифікації впродовж дня будуть мінімальні. Хоча зауважив, що виборча кампанія була брудна, з застосуванням маніпуляцій та підкупів ще до її початку.

На запитання журналістів про те, за кого проголосував лідер українських націоналістів та на які зміни він сподівається після перемоги обраного кандидата, Тягнибок відповів:

"Перемога кандидата, за якого я проголосував, призведе до дуже швидких змін у країні, досягнення миру на українських умовах і забезпечення гідного життя для кожного українця.

Надіємося на ці вибори як один із етапів для подальшого розвитку України. Оскільки Україна - парламентсько-президентська республіка, не менш важливими для країни будуть парламентські вибори в жовтні".

При цьому голосувати головний "свободівець" приходив разом зі своєю родиною - дружиною Ольгою й двома дітьми (донькою Дариною та сином Ігорем).

Своєю чергою кандидат в президенти від "Свободи" Руслан Кошулинський 31 березня голосуватиме у Львові на виборчій дільниці на №461960.

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 132, ЗОШ №7. Орієнтовний час голосування - о 12:00.