"Не весільний генерал": Кучма прийматиме реальні рішення у Мінську

Президент України Володимир Зеленський дав Леоніду Кучмі повноваження приймати реальні рішення у Тристоронній контактній групі у Мінську

Про це заявив екс-президент Леонід Кучма, повідомляє Еспресо.TV.

Коментуючи своє призначення очолити Тристоронню контактну групу, Леонід Кучма зазначив, що не міг не погодитись з такою пропозицією президента Зеленського.

"В цей час я не міг не погодитись з такою пропозицією: Україна переживає не самі легкі часи у своїй історії. І сьогодні ця проблема постала набагато більшою ніж це було", - зазначив Кучма.

Екс-президент наголосив, що він завжди відповідає за прийняті рішення.

"У своєму житті я завжди звик приймати рішення і виконувати їх, відповідати за це. Сьогоднішня зустріч з президентом країни показує, що в мене є така можливість - зробити свій внесок. Якщо ми у Мінську приймаємо якісь спільні рішення, то вони мають в України виконуватися теж", - зазначив Кучма.

Глава української сторони Тристоронньої контактної групи наголосив, що президент України Володимир Зеленський дав йому повноваження приймати реальні рішення

Екс-президент наголосив, що він не може працювати у якості “весільного генерала”, саме через це свого часу він склав із себе ці обов'язки.

"Зараз є можливість працювати на благо України, над подоланням проблем, які є сьогодні в країні", - зазначив глава української сторони Тристоронньої контактної групи.