Політсила Гриценка представила кандидатів на вибори у Раду

"Громадянська позиція" Гриценка представила на з'їзді партії своїх кандидатів у Верховну Раду

Про це повідомляє прес-служба політсили.

Партійний з'їзд прийняв рішення: брати участь у позачергових виборах до Верховної Ради. 

Гриценко представив партійну п'ятірку, як людей які мають високий фаховий рівень у культурі, містобудуванні, економіці, енергетиці та інших галузях.

Список очолив лідер партії, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.

У першій п'ятірці також народний депутат, лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов, лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук, адвокат і громадський діяч Марина Соловйова.

Зазначається, що до першої десятки списку також входять: секретар Львівської міськради Анатолій Забарило, депутат Тернопільської міськради Петро Ландяк, глава івано-франківської обласної організації партії Микола Ладовський, екс-депутат Єгор Фірсов і екс-заступник голови СБУ Віктор Трепак. 

Наголошується, що партія затвердила список кандидатів, які будуть балотуватися від імені політсили в мажоритарних округах.

За словами Гриценка, якщо в команді президента Зеленського будуть прийматися "правильні рішення", які співпадатимуть з лінією його політсили, то "Громадянська позиція" готові долучитися до формування більшості, і уряду, готові делегувати своїх людей на всі рівні виконавчої влади.