На курорті Грибівка під Одесою схопили педофіла з Молдови

Працівники Київського управління кіберполіції спільно зі слідчими поліції Києва, за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 8, викрили 53-річного громадянина Молдови у розпусних діях щодо малолітніх дівчат з України

Подробиці розповідає Еспресо.TV з посиланням на Департамент комунікацій Нацполіції.

Під час моніторингу мережі, працівники кіберполіції виявили на закритих форумах відео порнографічного характеру за участю малолітньої дівчинки. В подальшому виявилося, що на відео була 7-річна дитина, а контент було створено на території Одещини. Під час оперативних заходів поліцейські встановили 53-річного іноземця, причетного до розбещення дітей та створення дитячої порнографії. 

Читайте також: По той бік педофілії. Чому вони це роблять і як врятувати дитину

Маючи посвідку на проживання, чоловік займався адмініструванням приватних житлових приміщень в курортних містечках Одещини. Він займався пошуком можливих гостей, їх поселенням та допомагав по господарству протягом їх перебування на відпочинку. Перевагу надавав родинам з дітьми.

Втираючись у довіру до малолітніх дівчат, зловмисник створював умови, коли він залишався з дитиною наодинці та схиляв її до статевих зносин. Всі дії він фіксував на фото та відео. Отримані матеріали розміщував на закритих спеціалізованих форумах у DarkNet.

Читайте такожПорно в Україні: як знімають, що дивляться і чим небезпечно

Наразі чоловіка затримано. У його помешканні на Одещині проведено обшук, звідки вилучено комп’ютерну техніку, на якій розміщувалися файли з дитячою порнографією. На відео, що було виявлено на його комп’ютері, поліцейські також виявили й інші факти розбещення. Тож наразі правоохоронці встановлюють усіх дітей, що стали його жертвами. Техніку направлено на експертизу.

Затриманому оголошено про підозру за ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КПК України. Після проведення всіх експертиз буде вирішено питання щодо оголошення йому підозри за ст. 156 (розбещення неповнолітніх) КК України.

Підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення.