Порошенко звинуватив ДБР у тиску на свободу слова

П'ятий президент України Петро Порошенко назвав тиском на свободу слова слідчі дії з боку Державного бюро розслідувань стосовно телеканалу "Прямий" та відсутність будь-яких дій щодо проросійських телеканалів

Про це Порошенко заявив після допиту в ДБР, передає Еспресо.TV.

"Вони намагаються продовжувати здійснювати слідчі дії проти каналу "Прямий" - нам про це було повідомлено. В той же час, по проросійських каналах у них немає інформації і вони подальші дії здійснювати поки що не збираються. Дуже сподіваюся, що спілкування в такий спосіб найближчим часом буде припинене. Вважаю, що коли починають тиснути на свободу слова, в тому числі "Прямий", і не робити жодних кроків по прозорості придбання проросійських каналів - це є тиск на свободу слова в Україні", - сказав Порошенко.

П'ятий президент України додав, що під час допиту в ДБР надав відомості щодо угоди з купівлі-продажу заводу "Кузня на Рибальському".

"Ми надавали пояснення - і в письмовому вигляді, і усно - щодо напрямків, які стосуються угоди купівлі-продажу - абсолютно прозорої угоди, яка здійснювалася без моєї участі - заводу "Кузня на Рибальському", - сказав Порошенко.