“Андрюша-Мерседес”: Соціальні мережі обурені купівлею главою ОПУ Андрієм Єрмаком “Мерседесу” за 3,2 млн грн

Задекларована главою Офісу президента України елітна автівка викликала бурхливу реакцію у користувачів соцмереж

Купівля Андрієм Єрмаком “Мерседесу” у розпал коронавірусу у світі - одна із коментованих у соціальних мережах тем

"Завжди зворушувала кавалькада мерседесів long і рендж роверів Autobiography в черзі за кредитом МВФ.Все про державу думають. Де би ще щось вкрасти, особливо під час кризи", - пише ексміністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Тут коронавірус, епідемія на носі, а Андрій Єрмак купує собі за 3,2 млн грн новий "Мерс".

Нє, ну, а що - не маски ж йому чи апарати штучного дихання на ці гроші закуповувати", - іронізує телеведучий "Еспресо" Сергій Руденко.

Генеральний продюсер Oboz.TVпише: "Воно то, звичайно, краще плакати в мерседесі. Але доля іронізує часом дуже жорстко. 

Коли ти друга людина в країні і купуєш в розпал епідемії собі машину за три ляма, будь готовий, що ті, кому скоро буде нічим платити за їжу та лікування прийдуть в першу чергу до тебе. Злість та помста в часи зомбі апокаліпсису, повірте, буде помножена втричі. І це, якщо до того не "пощастить" потрапити в лікарню, де не вистачатиме акурат цієї суми на препарати та обладнання".

Політик Сергій Висоцький іронізує над покупкою "Мерседесу": "Єрмак купив собі новий Mercedes s350. Відразу ж видно, що людина - не політик. Для простих українців, він - вже глитай, бо жирує під час чуми! А для справжніх пацанів - він все ще лох, бо купив базовий S350, а не S63 AMG! 

Завжди в команді Зеленського так. Ніяк не можуть визначитися - з розумними вони, чи з красивими”.

Журналіст і ведучий “Еспресо” Вахтанг Кіпіані зауважує: поки всі жартують над гречкою і туалетним папером, якими запасаються українці, глава Офісу президента України купує собі "Мерседес".

 

 

Читайте такожНовий голова Офісу президента Зеленського. 10 фактів із життя Андрія Єрмака

"Ой, невдало Єрмак купив собі тачку за 3 мільони.
Це ж одразу у головах логічний ряд: «вони продали маски в Іспанію, заробили мільйони і витрачають на себе. А щоб нарід не протестував, закрили його на карантин", - пише Марина Данилюк-Ярмолаєва.

 

Читайте такожВсе пропало 2.0. Як Зеленський та Єрмак копають могилу для усіх

Нагадаємо, що керівник Офісу президента України Андрій Єрмак 11 березня 2020 року придбав автомобіль Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC long (2019 року випуску)у ТОВ "Автомобільний дім Україна-Мерседес Бенц" за 2 млн 972 тис. 776 грн.Єрмак також витратив на оплату послуг при придбанні автомобіля 106 тис. 752 грн, та на оплату збору під час придбання права власності на легкові автомобілі - 123 тис. 865 грн.

Загалом, на покупку автомобіля глава ОП витратив 3 млн 203 тис. 393 грн.
 

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine