Брат Єрмака підтвердив свою особу на записах, оприлюднених Леросом

Брат голови Офісу президента України Андрія Єрмака Денис прокоментував відеозаписи про нібито торгівлю держпосадами, які оприлюднив народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос

Про це Денис Єрмак написав у Facebook.

За словами Дениса Єрмака, на плівках він зустрічається із різними людьми, які "пропонують різноманітні проєкти та ідеї, а також висвітлюють існуючі проблеми і корупційні схеми, які є у відповідних структурах".

Він зауважив, що згідно із законом він вільний громадянин, який має право зустрічатися з ким завгодно, знайомитися з ідеями громадян, проєктами, брати на розгляд їхні резюме тощо.

Читайте також: Скандал з братом Єрмака: якщо мене не посадять, то щось цікавеньке викладу, - Лерос

Він наголосив, що не є державним чиновником і у нього є ГО "Українське Бюро Національного Розвитку" яке займається разробками, науковими адаптаціями проєктів, пов’язаних з економікою, соціонікою.

"Той факт, що мій брат працює в Офісі президента не має обмежувати мої законні права на трудову діяльність. Я український громадянин і свої права знаю", - написав Денис Єрмак.

Читайте також: Сенцов: нас переконують, що на відео з неясними фігурами - Антоненко і Кузьменко, а на записах із обличчям - не брат Єрмака

Він також стверджує, що запис на плівках "нарізали" із вирваним контекстом.

Брат голови ОП зауважив, що вважає цю ситуацію спрямованою атакою на Андрія Єрмака, "який дуже заважає певним олігархам та особливо російським спецслужбам".

Читайте також: Скандал з братом: Єрмак звинуватив Лероса в корупції та заявив, що вороги України домагались дефолту

Раніше глава ОП Єрмак заявив, що депутат Лерос, який оприлюднив плівки, є "інструментом, який використовують люди, які сьогодні борються не тільки зі мною, вони борються з українською владою і командою президента".

Повний допис Дениса Єрмака: