На Львівщині поліція склала 91 адмінпротокол за перебування в парках та скверах

У Львівській області поліція склала 91 адміністративний протокол на громадян, які перебували в парках, скверах і лісопарках. Загалом за порушення карантину складено понад 450 адмінпротоколів

Про це під час брифінгу повідомив начальник Нацполіції у Львівській області Василь Віконський, передає пресслужба поліції Львівської області.

"Складено понад 450 протоколів...325 направлено до судів. Розгляд у судах намічено на кінець квітня - початок травня цього року", - заявив Віконський.

Начальник Нацполіції у Львівській області наголоси, що найбільше , а це 91 протокол, поліцейські склали через ігнорування заборони перебування у парках, скверах та інших громадських місцях.

"91 протокол складено на громадян, які перебували в парках, скверах і лісопарках, 74 - на громадян, які перебували в громадських місцях без захисних масок, ще 43 протоколи склали на громадян, які перебували в прибережних зонах, 84 - на підприємців, 13 - за порушення правил самоізоляції, сім - на директорів ринків, 19 - на пасажирських перевізників",  - зазначив Віконський.

За словами Віконського, суди розглянули майже 30 протоколів. За десятьма суди винесли усні попередження, у восьми випадках наклали штрафи, закрили сім адмінпроваджень і чотири направили на доопрацювання.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb