25 вересня на фронті: з російського боку - 2 обстріли з гранатометів і кулемета неподалік від Авдіївки, з українського - без втрат

Протягом п'ятниці, 25 вересня 2020 року, російські військові підрозділи двічі відкривали вогонь по захисникам України поблизу Авдіївки. Вогонь вівся, зокрема, з гранатометів

Про це йдеться у ранковому зведенні щодо становища у зоні проведення Операції Об’єднаних сил на 7:30 суботи, 26 вересня, передає Еспресо.TV.

Минулої доби, 25 вересня, на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. Водночас два факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано поблизу Авдіївки. На цій ділянці противник двічі впродовж доби відкривав вогонь у бік українських позицій з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

Читайте такожВіталій Портников: Перемир'я - теж зброя дестабілізації

Як наголошує пресслужба ООС, бойових втрат і поранень унаслідок провокаційних ворожих пострілів серед українських захисників немає.

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими захисниками. Наші воїни неухильно дотримуються умов домовленостей, досягнутих під час засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року", - підсумовують військові.

Читайте такожҐлен Ґрант: Не знаю, що в голові у президента, але бачу здачу позицій і нічого взамін. Це політика дурдому

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо