Шевченко розповів, як збірна України буде зупиняти Іспанію

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що проти Іспанії у Лізі націй наша команда повинна зіграти агресивніше

Про це Шевченко заявив на передматчевій пресконференції, повідомляє Українська асоціація футболу.

За словами тренера, збірній необхідно змінити структуру гри.

"Насамперед в обороні, зіграти компактніше й агресивніше. Іспанія чудово використовує фланги, у неї дуже якісні футболісти, які чудово грають один в один. Якщо ми зможемо їх перекрити, то спробуємо дати бій", - пообіцяв Шевченко.

Він запевнив, що команда зробила висновки із поразки від Іспанії в першій грі Ліги націй із рахунком 0:4.

"Ми переглядали той матч, я це робив багато разів. Завтрашня зустріч буде для нас зовсім іншою, тому що в нас інші гравці. Отже, буде й інша підготовка. Для того, щоб зупинити хороших футболістів, недостатньо грати один в один. Обов'язково потрібна підстраховка, потрібні величезні енергетичні затрати. Усе залежить від того, чи зможемо ми відновитися. Для нас завжди було проблематично проводити два поєдинки поспіль, а ця гра буде вже третьою. Я сподіваюся, що вболівальники, які прийдуть на стадіон, підтримають хлопців і дадуть певну енергію", - сказав Шевченко.

Він підкреслив, що проти Іспанії необхідно зіграти більш компактно й агресивно.

"Багато чого буде залежати від того, в якому стані перебуватимуть футболісти, тому що на нас чекає велика витрата енергії. Іспанія — одна з кращих команд світу. Вона дуже високо пресингує, практично не дає можливості для розіграшу м'яча. Іспанці роблять це якісно й організовано, у них сильні виконавці", - констатував Шевченко.

Матч 4-го туру Ліги націй між Україною та Іспанією відбудеться сьогодні у Києві та розпочнеться о 21:45.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb