Оприлюднено явку в Києві та Львові на 13:30

Станом на 13:30 неділі, 25 жовтня 2020 року, на виборах міського голови Києва та депутатів міської ради столиці проголосували близько 16% виборців

Про це заявив заступник голови Київської міської територіальної виборчої комісії Микола Нілов, передає Еспресо.TV з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"За інформацією від районних територіальних виборчих комісій у місті Києві, які збирали дані про явку, на 13:00 сьогоднішнього дня явка по Києву становить приблизно 16%. Порівняно з парламентськими виборами 2019-го року це менше, тоді явка була понад 20%", - сказав Нілов.

За словами заступника голови міськвиборчкому, найменша кількість киян прийшла на дільниці в Солом'янському районі столиці - близько 14%, а найбільше число городян проголосувало в Оболонському районі Києва - трохи більше 17%.

Читайте також"Це ще огидніше, ніж гречка". Денісову, Кулебу та Олену Зеленську просять дати негайну оцінку використанню дітей у президентському опитуванні

У Львові станом на 13:30 проголосували 14% виборців, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Станом на 13:30 явка на виборчих дільницях Львова становить в середньому 14%, тобто вже віддали свій голос 80 786 виборців", - зазначено в повідомленні.

Згідно з даними міськради, найактивнішими є поки що виборці Франківського і Галицького районів – близько 16%, а найнижча явка поки в Сихівському районі - 10% виборців.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо