У Вірменії запропонували протестувати проти російських "миротворців" у Карабаху

Правляча парламентська фракція "Мій крок" пропонує опозиції виступити проти присутності російських "миротворців" в Нагірному Карабаху

Про це повідомляє Аrmеnргеѕѕ.

"До обговорення правомірності угоди про припинення карабаської війни пропонуємо опозиції заявити, що вони виступають проти російського посередництва, виступають за виведення російських миротворців із зони конфлікту, і згодні продовжити війну", - йдеться в заяві.

У фракції вважають підписану Пашиняном тристоронню угоду можливістю уникнути повної втрати Карабаху і тисяч людських жертв.

Опозиційні сили, вважають у фракції, зобов'язані також надати "дорожню карту досягнення перемоги у відновлюваній війні". 

  • Нагадаємо, протести у Єревані спалахнули вночі 10 листопада після звістки про підписання тристоронньої мирної угоди між прем'єрміністром Вірменії Ніколом Пашиняном та президентами Азербайджану та Росії Ільхамом Алієвим та Володимиром Путіним.
  • Тоді протестувальники вдерлись до резиденції уряду та будинку прем'єр-міністра.
  • 11 листопада розлючений натовп вимагав відкликання підпису країни під угодою. За повідомленнями поліції, в ході протесту було затримано щонайменше 130 осіб.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb