У "Шахтарі" знайшли виправдання 10 пропущеним голам від "Борусії"

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін назвав причиною провальних матчів Ліги чемпіонів з менхенгладбаською "Борусією" пандемію

Про це повідомляє "Великий футбол" в YouTube.

За словами Палкіна, великий відбиток на футбол наклала пандемія коронавірусу, яка спровокувала хаос.

"0:10 від "Борусії" можу пояснити тільки одним. Те, що відбувається сьогодні в світі, робить величезний відбиток на те, що відбувається на полі. Світ зійшов зі звичних рейок, і все знаходиться в хаотичному стані, це дає свої відгомони", - сказав Палкін.

Він звернув увагу, що через це було переформатовано календар ігор, а "Шахтар" взагалі був позбавлений відпочинку у міжсезоння.

"У минулому сезоні ми виграли чемпіонат з великим відривом, вийшли в півфінал Ліги Європи. Потім відразу через кілька днів почався новий чемпіонат. Потім коронавірус півкоманди скосив. Вони повернулися через 15 днів, почали їх підпускати. Ці коливання і сплески дають свій ефект", - пояснив Палкін.

Він додав, що під час матчів з "Борусією" зійшлися разом усі негативні фактори.

"Напевно, цей пік припав на цей період. Починали грати молоді хлопці, а вболівальникам потрібен результат. Критика йде серйозна, з психологічної точки зору йде тиск. Але в першу чергу причина в нестабільній ситуації через "ковід" і світовий хаос. Інших пояснень немає. Впевнений, що якщо ми ще раз з ними зустрінемося, буде інша історія. Ми вже зупинили "Інтер" у Лізі чемпіонів"", - розповів Палкін.

"Шахтар" двічі програв німецькому клубу на груповому раунді Ліги чемпіонів – 0:6 та 0:4.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb