Азербайджан заявив про загибель свого військового у Нагірному Карабаху

Міністерство оборони Азербайджану заявило про загибель свого військового у Нагірному Карабаху в результаті нападу вірменської сторони

Про це відомство повідомило у своєму Twitter.

"27 грудня близько 15:30 незаконне вірменське озброєне угрупування чи загін із 6 осіб з вірменських збройних сил, що залишились на території, напав на підрозділи азербайджанської армії в напрямку села Агдам (Акаку). В результаті нападу загинув військовослужбовець азербайджанської армії солдат Ганбарі Ельмір Раїль, а солдат Алієв Емін Сулейман отримав поранення", - заявили в міністерстві.

Азербайджан заявив, що "в результаті вжитих заходів всі шість членів незаконного вірменського збройного угруповання були знищені".

Відповідаючи на запитання про повідомлення у ЗМІ в неділю про можливу сутичку в регіоні, вірменська влада заявила, що таких інцидентів не було.

Новий етап конфлікту в Нагірному Карабаху між Азербайджаном і Вірменією спалахнув 27 вересня. Він тривав до 9 листопада. У ніч на 10 листопада Азербайджан, Вірменія та Росія підписали мирну угоду, яка фактично є капітуляцією Єревану.

25 грудня в Азербайджані почалася демобілізація мобілізованих для участі у війні в Нагірному Карабасі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb