Зараз прилетить і Коломойському і Зеленському, - Звіробій про санкції США

На думку Марусі Звіробій, після запровадження США санкцій проти нардепа від фракції "Слуга народу" Олександра Дубінського влада Америки може взятися за перевірку та запровадження їх проти олігарха Ігоря Коломойського та президента Володимира Зеленського

Про це громадська діячка, політик Маруся Звіробій повідомила в ефірі програми "Вердикт із Сергієм Руденко" на Еспресо.TV.

На запитання, хтона її думку є "дахом" для Дубінського і Деркача та чи означає відсутність реакції Зеленського на офіційну заяву Вашингтону, що США візьмуться і за самого президента України і його оточення, вона відповіла: "Ще Байдена (Джо Байден – президент США – ред.) не призначили, а вже була реакція на Дубінського".

Читайте також: Була тривала дискусія. Не буду її зараз всю переказувати, - Корнієнко про розмову Зеленського і Дубінського на фракції

Звіробій зауважила, що санкції США є певний меседж того, ким зараз буде займатися нова влада в Америці та її ставлення до українських корупціонерів.

Читайте також: Зеленський двічі просив Дубінського вийти з складу фракції "слуг". Нардеп відмовився, - ЗМІ

"Тому що це можна своїй зеленій ботві розповідати, що ти поборов корупцію в країні, де вона просто всілася на всі державні посади і ні в чому собі не відмовляє. А країни, наші колеги, їх же не надуриш. І якщо ти свого носа, корумпованого, суниш для того, щоб ще й там з кимось домовлятися, то буде ж обов’язкова віддача. І вона зараз йому (Зеленському – ред.) прилетить, і Дубінському, і Коломойському. Не даремно ж у нас Дубінський, Зеленський, Коломойський всі вже під прицілом наших американських друзів", - наголосила громадська діячка.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb