Наступний суперник Лопеса зневажливо висловився про Ломаченка

Австралійський боксер Джордж Камбосос, який є наступним суперником Теофімо Лопеса, заявив, що перемогу американця над українцем Василем Ломаченком не варто переоцінювати

Про це повідомляє Fightnews.

За словами Камбососа, який у червні зустрінеться із Лопесом у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг), перемогу американця над Ломаченком не варто переоцінювати, адже українець за перші сім раундів бою не завдав супернику жодного удару.

"Не можу повірити, що навколо цього хлопця створюють стільки хайпу через перемогу над Ломаченком, який за сім раундів не викинуть жодного удару. Я бачу, що він вразливий. Я володію хорошим боксерським IQ. Моя вибухова міць шокує його, як і моя рухливість, моя робота ніг. Я просто знаю, що як боєць кращий, ніж він", - запевнив Камбосос.

У жовтні 2020 року Теофімо Лопес переміг Василя Ломаченка в поєдинку за титули WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) та став абсолютним чемпіоном світу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb