Ексклюзив

Хто замінить Люсю Янукович-2

26 квітня, 2014 субота
06:00

Ми продовжуємо кастинг других половинок кандидатів у президенти. На цей раз до претенденток, які прагнуть отримати ласе звання «перша леді країни» приєднуються і «перші джентльмени» - у президентській гонці беруть участь і жінки.

Росіта Сайранен, 43 роки

Як повідомляють ЗМІ, така собі Росіта Сайранен з'явилася в медіа житті Олега Ляшко восени 2010 року, після гучного скандалу. Нардепа звинуватили у нетрадиційній орієнтації у протиприродний спосіб – в Інтернеті спливли відеозаписи сповіді нардепа. Олег Валерійович відверто, аніскільки не ніяковіючи, розповідав на камеру про забавки з чоловіком на им`я Боря. Невдовзі після скандальної сповіді Ляшко несподівано пред'явив громадськості свою доньку, а потім з'явилася і дружина. «У нас з дружиною цивільний шлюб, - розповів Олег Ляшко одному з українських видань. - Однак Росіта - моя дружина, в законодавстві існує таке поняття як цивільний шлюб».

З Росітою, розповідає Ляшко, він познайомився в залі ігрових автоматів, де вона працювала адміністратором. «Я тоді ще не був народним депутатом. Одного разу прийшов до зали ігрових автоматів, а мені виграш не віддавали і я почав скандалити, а вона, дивлюся, спокійна така стоїть, вислухала мене і тільки попросила говорити тихіше. Я навіть розгубився. А потім вже вона зрозуміла, що у мене голос такий. Потім ми щодня бачилися, я їй співав, хвалився своїми талантами, щоб привернути її увагу. Постійно дарував квіти».

Росіта Сайранен народилася у Дніпропетровську в родині військового. За освітою - бібліограф суспільно-політичної літератури, але за фахом не працює. Керувала івент- компанією.

Як пише сайт genshtab.info, влітку 2011 року Ляшко засікли з дівчиною Яною на відпочинку в Ялті. Народний обранець і його супутниця добровільно позували фотографу, після чого Олег нібито перепитав того: «Тепер ти віриш , що я не пі ... с ?»

 

Ольга Тягнибок (у дівоцтві - Демчишин), 44 роки

Долі Олега Тягнибока та його дружини Ольги переплелися більше двадцяти років тому. Зі своїм чоловіком Ольга Демчишин познайомилася, коли вчилася на другому курсі Львівського медичного інституту: вона готувалася стати лікарем епідеміологом, він - хірургом. Тягнибок тільки повернувся з армії і вступив до студентського Товариства української мови. На одному з його зібрань він і підсів до своєї майбутньої дружини. А потім вони почали щодня помічати один одного в інституті. «І потихеньку - потихеньку почали зустрічатися, тим більше, коли зрозуміли, що у нас одні й ті ж погляди. Ми зрозуміли, що з сімейними цінностями у нас усе буде в порядку» , - розповідала Ольга Тягнибок.

Пізніше історичні лекції, зустрічі з дисидентами і політв'язнями  відвідували вже разом. Їздили в Київ на голодування, на референдум. Ольга розповіла, що в їхній спільноті кожен грав на якомусь інструменті: хтось на сопілці, хтось на бандурі. Грою на барабані ніхто не захоплювався. Олег Тягнибок читав вірші і співав пісні. Майбутній чоловік прищепив Ользі любов до футболу. Через деякий час дівчина перетворилася на справжню вболівальницю.

Ольга Тягнибок 10 років господарила вдома,  виховувала дітей, і тільки коли молодші члени сімейства достатньо підросли, повернулася до медичної практики – лікаря епідеміолога у львівській лікарні. В сім'ї ростуть троє дітей: доньки Ярина-Марія (1992), Дарина-Богдана (1995) і син Гордій (1997).

 

Наталія Кузьміна

Про дружину колишнього зам. генпрокурора Рената Кузьміна відомо небагато - лише те, що її звуть Наталя. Також відомо, що за 2011 рік вона разом з сином помножили свої статки у 12 разів, обігнали главу сімейства, який за цей час збагатився лише на 1,5 млн грн. Ренат Равільєвич не афішує ані рід діяльності своєї другої половини, а ні її зовнішність. Проте журналісти прийшли до думки, що скандальний екс-заступник генпрокурора віддає перевагу блондинкам.

Ренат Кузьмін був помічений у закордонному вояжі з білявкою на ім'я Олена Сигидин. Видання закон.com писало: «Олена Сигидин - співробітниця ГПУ. Дівчина освічена, досконало володіє англійською мовою, має ще одну важливу якість - вона не балакуча. Співробітники ГПУ кажуть, що вона практично не водить знайомств на роботі, мало спілкується зі співробітниками. Але дещо дізнатися про неї вдалося. Колишня співробітниця підрозділу, що відповідає за міжнародну співпрацю відомства, отримала посаду найближчу до свого благодійника (йдеться про часи перед переходом Кузьміна з Генпрокуратури в РНБО). Її часто можна було побачити в приймальні Рената Равільєвича і в його кабінеті. Супроводжувала шефа в усіх закордонних поїздках, перекладала для нього документи. Кажуть, саме вона перекладала англійською знамениту відозву Рената Кузьміна до президента США Обами». (Джерело: http://censor.net.ua/p260011)

 

Катерина Храмова

Цивільна дружина Зоряна Шкіряка.

Колишня дружина, з якою Зорян прожив разом 19 років, виїхала за кордон. Там вийшла заміж. З нею поїхала донька Христина-Софія. Зі Шкіряком залишилася старша донька Зореслава-Марія.

 

Віра Бойко, 55 років

Юрій Бойко, колишній міністр, а нині кандидат у президенти, познайомився зі своєю майбутньою дружиною Вірою на студентській вечірці з нагоди обмивання першої стипендії. Вони разом навчалися в Московському хіміко-технологічному інституті ім. Д.Менделєєва на факультеті, який готував фахівців для «оборонки» (вивчали вибухові речовини). Одружилися на п'ятому курсі. Після закінчення навчання поїхали працювати до Луганської області.

Ця пара - лідер в рейтингу багатодітних українських політиків. У Віри та Юрія Бойко троє синів - Анатолій, Юрій та Микола і троє доньок - Ярослава, Уляна і Марія. Старший син - Анатолій закінчив Київський політехнічний інститут, донька Ярослава навчається в інституті іноземних мов. Уляна і Юрій - школярі. Маша  і Микола ще ходять у садок. Віра Бойко - майстер спорту з гімнастики.

 

Ігор Кирилюк, 45 років

Чоловік кандидата в президенти Ольги Богомолець - партнер адвокатської фірми «Паритет». Стояв у витоків створення компанії і справно керує нею вже друге десятиліття. За даними ЗМІ оплата фахівців його рівня - 1,5 тис. грн. на годину. Закінчив Військовий інститут Міноборони СРСР у 1991р., кандидат юридичних наук.

Процвітаючий адвокат Ігор Кирилюк - четвертий чоловік Ольги Богомолець. Перший раз вона вийшла заміж у 18 років. На 6-му курсі народила сина Андрія. Пологи пройшли важко, були ускладнення, їй видалили жовчний міхур. Чоловік складно переживав цей період і не прийняв дитини. Сім'я розпалася. Дуже скоро Ольга поїхала до Америки. Отримала ще один диплом і вдруге вийшла заміж за американця українського походження. Через кілька років народилася донька Ганна, а потім Катерина. Ольга була домогосподаркою: прасувала сорочки, смажила котлетки і сумлінно записувала звіти сімейних витрат. На жаль, чоловік виявився занадто агресивним. Старші доньки Ольги Вадимівни знають, що таке насильство в сім'ї. Грубість виходила за будь-які рамки - тато при дітях бив маму. Терпіння закінчилося, Ольга подала на розлучення. Вона каже, що отримала другу освіту психолога тільки завдяки чоловікові  - намагалася зрозуміти суть проблеми, щоб зберегти сім'ю, якої давно не було. А потім прийняла рішення повернутися в Україну. З третім чоловіком, відомим колекціонером Олексієм Шереметьєвим Ольга народила доньку Софію.

 

Юрій Солод

Чоловік Наталії Королевської - бізнесмен. Він керує «імперією» сімейного клану Королівських. «Незважаючи на те, що ми з моїм тоді ще майбутнім чоловіком народилися і багато років прожили поруч у Красному Лучі, і, більше того, навіть працювали в одному бізнесі, познайомилися тільки на відпочинку за кордоном. В одному літаку вилетіли з Луганська на відпочинок до Кіпру, а по прильоту компанія - організатор туру надала нам один на двох трансфер до готелю. Загалом, так, у чужій країні і почалася наша з Юрою історія кохання, яка триває досі», - згадує Наталія Королевська.

Родині колишнього міністра соціальної політики підконтрольні підприємства «Солур» і «Укрспецмет», що випускають продукцію з алюмінію. «Солур » заснований в 2006 році Людмилою Бендюг, матір'ю Юрія Солода та свекрухою Наталії Королевської. «Укрспецмет» створений у 2000 році Юрієм Солодом та Наталією Королевською. Також Юрій співвласник збагачувальної фабрики «Червоноградська», що входить до вугільного об'єднання ДП «Львіввугілля», а також цілої низки підприємств харчової промисловості.

Сім'я виховує двох синів - Ростислава (2001) і Ярослава (2008).

 

Олександр Тимошенко, 53 роки

Існує безліч романтичних історій про знайомство Юлії Григян (в старших класах вона взяла прізвище мами - Телєгіна) і Олександра Тимошенко. У книзі «Юля, Юлечка» її тітка Антоніна Ул`яхіна розповіла, що після завершення 1-го курсу університету її племінниця поїхала на літо до піонерського табору вожатою. Туди ж влаштувався працювати і Олександр Тимошенко. Судячи з усього, літо дійсно видалось гарячим, оскільки відразу ж по його закінченню молоді люди вирішили поєднати свої долі. Мама Юлі Людмила Миколаївна виступила проти раннього шлюбу, але за допомогою тітки її вдалося переконати. Судячи з усього, до того моменту 18-ти річна Юля вже перебувала в надто цікавому положенні. Порахуйте самі: шлюб між Юлією Володимирівною Телєгіною і Олександром Геннадійовичем Тимошенко зареєстрували 15 вересня 1979р., а вже 20 лютого 1980р. у подружжя Тимошенко народилася дочка Євгенія.

З перших років спільного життя подружжя пов'язували не лише почуття, а й бізнес. Все почалося з сімейної мережі відеосалонів, далі вони створили корпорацію Український бензин, яка в підсумку перетворилася в енерготрейдера ЄЕСУ. Компанію очолила Юлія, а її чоловік став членом правління. Так повелося і далі - Олександр весь час був у тіні своєї дружини.

Коли у нинішнього прем'єра почалися неприємності з президентом Леонідом Кучмою, постраждав і чоловік - в серпні 2000 року потрапив до СІЗО. Звідти вийшов лише через рік за рішенням суду, який визнав незаконним його перебування під арештом.

Донедавна Олександр Тимошенко був досить успішним підприємцем - у нього був свій яєчний бізнес, агрофірма «Фенікс». У книзі Андрія Кокотюхи «Юля», написано наступне: «Хоча Тимошенки й не розлучені, формально разом уже давно не живуть. У них спільні ділові інтереси, однак родиною їх назвати вже не можна».

Читайте також першу частину Хто замінить Люсю Янукович

Теги:
Читайте також:
Київ
+14°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.44
    Купівля 39.44
    Продаж 39.93
  • EUR
    Купівля 42.26
    Продаж 42.96
  • Актуальне
  • Важливе
2024, п'ятниця
26 квітня
16:58
ґрати
Шпигуна ГРУ, який збирав дані про вогневі позиції артилерії ЗСУ на Миколаївщині, засудили до 11 років
16:50
Ексклюзив
Енергетика
Без імпорту нам не обійтися: нардеп Кучеренко про дефіцит електроенергії в Україні
16:47
вимкнення електроенергії
Уряд ухвалив рішення залишити ціни на газ та електроенергію для населення без змін
16:39
міська дитяча клінічна лікарня №1
У Києві через ворожу провокацію терміново евакуйовують дві лікарні
16:26
Росіяни намагаються змусити кримських лікарів підписати контракт з армією РФ, - "Атеш"
16:26
Telegram логотип
Троянський кінь для Зеленського: в ефірі Еспресо фільм про загрози мережі Телеграм
16:24
Окупанти КАБами обстріляли промисловий об'єкт у Сумах, внаслідок артобстрілу Білопілля є жертви
16:15
Норвегія виділить $13,7 млн для обслуговування переданих Україні танків Leopard
16:15
сонячні вітрила
NASA розгорнуло сонячні вітрила на низькій навколоземній орбіті
16:03
OPINION
Марина Данилюк-Ярмолаєва
Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України
16:01
Оновлено
Державний секретар США Ентоні Блінкеном з Сі Цзіньпін
США готові вживати додаткових заходів проти Китаю через допомогу РФ, - Блінкен
16:00
На фото: Анна Алхім
Блогерка Алхім заявила, що Путін "нагинає весь світ", а війну можна зупинити за хвилину
16:00
Президент Литви Гітанас Науседа
"Елемент стримування": Науседа заявив, що підтримує розміщення ядерної зброї в Польщі
15:57
Ллойд Остін
Ми готуємося до будь-якої подальшої агресії РФ, включно з агресією щодо наших партнерів, - Остін під час відкриття "Рамштайну"
15:50
Оновлено
Вступ України до ЄС і НАТО, санкції проти РФ, військова допомога: очільниця МЗС Латвії Браже провела перемовини з Кулебою в Києві
15:34
Польща
Польща готується до офіційного визнання ще однієї регіональної мови
15:28
Дмитро Кулеба
Кулеба про зупинку видачі паспортів чоловікам за кордоном: "Ідеться про справедливість"
15:05
будівництво метро
Замість будівництва метро поклали гроші на депозит: підрядник повернув у бюджет Києва 139 млн грн
15:03
У Британії п'ятьох чоловіків звинуватили в діяльності на користь Росії
14:49
Еспресо логотип
Еспресо - у "Білому списку" найякісніших українських онлайн-ресурсів
14:40
знищили російський гелікоптер Ка-32
ГУР на аеродромі в Москві знищило російський гелікоптер Ка-32
14:29
військові навчання Arrow 24
У Фінляндії розпочалися військові навчання Arrow 24 за участі країн НАТО
14:09
Новини компаній
"Моя безбар'єрність": у Києві презентували програми підтримки інклюзії
14:08
OPINION
Юрій Гудименко
"Держава не дала" – це не про позицію і не про аргумент, це про відмазку
14:01
Інфографіка
Ціни на пальне, АЗС
Ціни на пальне сьогодні: скільки коштують бензин, газ і дизель
13:58
Оновлено
Микола Сольский
За міністра агрополітики Сольського внесли заставу
13:50
Крісто Енн Вага
Естонський депутат їде до Києва велосипедом
13:48
Київтеплоенерго
У Київтеплоенерго проводять обшуки. Компанія заявила, що роботу об’єкта заблоковано
13:40
у трьох областях викрили торговців трофейним озброєнням
Хотіли продати криміналітету гранатомети та вибухівку: у трьох областях викрили торговців трофейним озброєнням
13:20
Паспортний сервіс пояснив, хто може отримати документи за кордоном
13:17
Співачка померла під час концерту, спіткнувшись об сукню
У Китаї під час виступу померла співачка, перечепившися через сукню та вдарившись головою
12:53
Наталка Діденко спрогнозувала теплу та сонячну погоду найближчими вихідними
12:51
Михайло Мудрик, збірна України, Євро-2024
У Німеччині заявили, що збірну України посилено охоронятимуть на Євро-2024
12:49
Ексклюзив
Володимир Івасюк
Автора "Червоної рути" Івасюка знищив КДБ, його повісили вже мертвого, - ексзаступник генпрокурора України Голомша
12:38
Микола Мулюкін
Під час окупації керував пограбуванням Чорнобильської АЕС: слідчі оголосили підозру заступнику гендиректора Росатому Мулюкіну
12:36
"США антагонізують Путіна, щоб змусити його поширити війну на інші регіони": добірка фейків у світі за 26 квітня
12:35
на фото наслідки обстрілу Нікополя
Окупанти обстріляли Нікополь: серед поранених – дитина
12:31
Україна повернула тіла 140 полеглих оборонців
12:30
На фото: Михайло Резнікович
Театр Лесі Українки прибрав з репертуару вистави режисера Резніковича, який виїхав до Росії
12:23
Інфографіка
долар євро валюта обмін
Курс валют на 26 квітня: скільки просять за долар та євро в обмінниках
Більше новин