Три будинки в Козині, Maserati, два Porsche та Lexus. Як живе агент НАБУ Катерина, яку обшукала ГПУ

Генпрокуратура під час обшуків в агента НАБУ Катерини Сікорської встановила, що їй та її родичам належать три будинки в Козині та кілька престижних іномарок

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речниця генпрокурора Лариса Сарган.

Зазначається, що ГПУ провела обшуки у справі провокації підкупу агентом НАБУ "Сергієм Тітєнковим" першої заступниці Державної міграційної служби Діни Пімахової.

Читайте також: Детектив-антикорупціонер став другом чиновниці, щоб дати їй хабар. Чим закінчилась спецоперація НАБУ

Під час обшуку за місцем проживання в Сікорської, більше відомої як агент Катерина, у селі Козин в приватному будинку були вилучені документи із грифом "обмеження доступу", зошити із секретною інформацією про прослуховування об’єктів зацікавленості НАБУ.  А також матеріали проведених негласних слідчих дій, які оброблялися за відсутності у агента Катерини допуску до держтаємниці.

У ГПУ наголошують, що результати слідчих дій СБУ та ГПУ, проведених обшуків свідчать про фактичне ігнорування керівництвом НАБУ законодавства у сфері додержання охорони державної таємниці.

У власності Сікорської та близьких членів її родини перебувають три приватні будинки в елітному селищі Козин, престижні автомобілі Maserati, Lexus та два Porsche Cayenne, які були придбані останнім часом.

Зазначимо, агент Катерина працювала під прикриттям у "бурштиновій справі" Розенблата-Полякова.